Komentari na vest

Ruben Semedo uhapšen zbog silovanja

9

951357

pre preko 2 godine

Ovo izgleda nova fora za mlacenje para. Klinka, verovatno izgleda starije, nahvata fudbalera, tuzi ga za silovanje, on joj plati dobru kintu i ona uziva. Ne kazem ni da se desilo ni da nije, ali ono, vrhunski fudbaleri su puni para, mogu da nadju devojku za radnju kad god pozele, i sad ce oni neku da siluju. Zasto bi to neko sebi radio? A i pocelo je previse ucestalo da se desava da bi bilo slucajnost.
G

Gagi197

pre preko 2 godine

Ima li informacija da li je belkinja?
M

Malj

pre preko 2 godine

Nije dobro izbambusao
P

Partymaker

pre preko 2 godine

Ovaj lik je vec bio na robiji i čisto sumnjam da bi opet naoravio sranje, gledajući danasnju omladinu ne bi me cudilo da je klinka planski radila da bi izvukla pare
O

Ombucman

pre preko 2 godine

Ovaj čovek ima istoriju debilnig ponašanja, ovo je samo kap koja je prelila čašu. Uz to 17 godina nije devojčica, već stariji maloletnik, a oni se u nekim slučajevima tretiraju potpuno ravnopravno sa pounoletnima.
Ш

Шта

pre preko 2 godine

Она од 17 година, клинка, тражи с неким од 27? Значи знамо и ко је и шта је и из које је сфере. С друге стране, овом телетабису не гине робија и због оних ранијих прекршаја. Квалитетни комади будала.
N

Nemogudaverujem

pre preko 2 godine

Poznato je da postoje Namestaljke poznatim licnostima Ali ovaj imbecil je vec pravio Probleme. U Valenciji pretio u Kaficu pistoljem, drugu put je imao otmicu trebao je da ide u zatvor pa je platio Kauciju. Sad silovanje, ne gine mu zatvor, dobar sto per, dobar igrac ali covek i licnost 0!
A

Ajax

pre preko 2 godine

Ovog su vec jednom hapsili zbog nekog razbojnistva... Zatvaraj to i ne pustaj...
M

Mali Mićo

pre preko 2 godine

Ima nesto gore i od smrti, to je zla zena. Svakim danom to ima sve vise smisla.
P

PedjaPFCCCC

pre preko 2 godine

Black Life Maters...ajmo na Kolena. Sala na stranu mislim da ove "maloletnice" znaju tacno ko su i sta su. Gledaju 50 Shades of Gray, pali ihpa kad s njima tako nesto radis onda te tuze. Mislim gde je Tu prava? Em dobiju ono sto su zeleli, zadovoljni ih covek pa posle jos te tuze uzmu ti pare i bace u zatvor. Boze me sacuvaj i sakloni.
V

VirginDiva

pre preko 2 godine

E i da je
Š

Šta reći

pre preko 2 godine

Ovom čoveku očito djavo ne da mira
P

Pavkovinjo

pre preko 2 godine

Hahah, ali pazi ovo on ju je napio... :D Ona jadna ne ume da kaze ne, i sad hoce malo popularnosti, kao silovanje, maloletnica i tako te price, pa rijaliti, pa razgovori u studijima....katastrofaa