Slavlje igrača Šefild Junajteda (©Reuters)
Slavlje igrača Šefild Junajteda (©Reuters)

Samo u Mozzartu: Kvote na pobede Šefild Junajteda i Makabi Tel Aviva najveće na svetu

Vreme čitanja: 2min | pon. 19.12.22. | 10:24

Nigde nećete uspeti da nađete veće

Počela je nova nedelja. Od ovog ponedeljka nažalost nećemo moći da uživamo uz utakmice na Svetskom prvenstvu u Kataru jer je završen, ali to ne znači da kladioci nemaju zanimljive utakmice koje vredi ispratiti.

Da sve bude još interesantnije, potrudili su se bukmejkeri Mozzarta, koji su spremili dve kvote, koje će u svakom momentu da budu najveće na svetu. U pitanju su dvojke na Šefild Junajted protiv Vigana u Čempionšipu, odnosno na slavlje Makabija iz Tel Aviva na gostovanju imenjaku iz Raine u prvenstvu Izraela.

Izabrane vesti

Vigan trenutno zauzima pretposlednju poziciju na tabeli Čempionšipa sa 24 boda iz 22 meča, i pet koraka je ispred poslednjeplasiranog Hadersfilda. Ove sezone Latiksu su postigli samo 22 gola, što je drugi najslabiji učinak u ligi. Prošle nedelje Vigan je remizirao sa Milvolom (1:1), i tako nadogradio pobedu nad Blekpulom. Šefild Junajted zaostaje samo šest bodova za liderom Čempionšipa, uz jedan meč manje i zauzima drugo mesto. Tim ima prosto neverovatan učinak u odbrani, pošto niko nema manje od 19 primljenih golova u kampanji. Na šest prethodnih okršaja u ligi Oštrice su ostvarile pet pobeda, a poslednji je teškom mukom stradao Hadersfild (1:0).

MAKABI BNEI RAINA - MAKABI TEL AVIV (PONEDELJAK, 19.15), DVOJKA 1,32

Makabi Bnej Raina je osvojio 13 poena u 13 kola prvenstva Izraela. Sa njima je tim pri dnu tabele, na 12. mestu, četiri koraka ispred fenjeraša. Bnei Raina je bez slavlja u minula četiri kola, ali je ostvario dve pobede na nedavnim okršajima u Kupovima. Makabi Tel Aviv ima potpuno drugačiju situaciju u izraelskom šampionatu u odnosu na rivala u ovom susretu. Sa 29 bodova ekipa Vladimira Ivića je na trećem mestu. Nedavno su Žuti bili na prvom mestu, ali su u nekoliko kola prosipali bodove i sada zaostaju četiri koraka za vodećom Haifom. I Makabi je slavio u prethodnim susretima Toto i Stejt kupa.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara