Komentari na vest

Selekcija koju je penal delio od evropskog finala spasava prvu od dve brejk lopte

g

goust

pre oko 2 meseca

petarda vcrs
S

Sedorf10

pre oko 2 meseca

Vau zamisli da smo osvojili evropsko prvenstvo za kadete. Pa to bi bilo ludilo. Hahahahaa...mislim koga briga za to. Bitna je samo A reprezentacija, koja nazalost biva razbijena od Rusije.
t

tuneki

pre oko 2 meseca

Nije problem trener Vec zato sto ne igraju redovno ili gotovo da uopste ni ne igraju u svojim klubovima Ista situacija je i sa u21,i posle se ljudi cude
N

News

pre oko 2 meseca

Skoro svi igraci iz ove selekcije igraju redovno u svojim klubovima. To mozes da proveris na transfermarktu
N

News

pre oko 2 meseca

Mnogo talentovana generacija kojoj treba dobar trener sto Krivokapic nije. Proslu utakmicu stavi Simica iz Milana u sredinu a na njegovu poziciju stavi momka iz Cukarickog.
G

Gostivoje8

pre oko 2 meseca

Oni ce tog malog Simica upropastiti. Teraju ga da igra neke juniorske nebitne utakmice, jos da teraju da igra van njegove prirodne pozicije. A decko vec igra za Milan. Koliko su to ograniceni mozgovi? A u reprezentaciji stoperi stoperi najgori u istoriji. Pavlovic svaku utakmicu pokloni po jedan gol protivniku. Mi krecemo utakmicu sa 0:1 kada Pavlovic pocne utakmicu. Bleki jos gori od Pavlovica. Ali zato Simic, koji igra u mnogo vecem klubu igra za kadete. I nemoj slucejno da mi ne objavite komentar.
V

Veljko9

pre oko 2 meseca

Fale Kosta Nedeljkovic, Jovan Milosevic, Mirko Nikolasevic, Mateja Bubanj..
S

Smederevo23

pre oko 2 meseca

Kosta je izgleda u ozbiljnim problemima. Bas steta za njega, jer bi bio verovatno standardan u reprezentaciji. Ali mene jedna druga stvar interesuje. Da li je ovo selekcija u kojoj ce igrati Jan Karlo Simic? Ako jeste, onda mi malog Simica saljemo da igra neke totalno nebitne utakmice u kojima mi samo u teoriji mozemo da prodjemo, To je van pameti skroz. To niko normalan ne radi. Umesto da smo mu dali sansu protiv Rusije. Taman po meri prijateljska utakmica da proverimo koliko moze, umesto toga mi proveravamo Gajica, kojije bio rezerva u Zvezdi 2 godine. Eto to je slika nase pameti.
N

News

pre oko 2 meseca

Nedeljkovic nije povredjen nego mu Emglezi ne daju da igra utakmice.
S

Sedorf10

pre oko 2 meseca

@News Hm... gde je tu logika? Igrac koji ne igra utakmice 6 meseci propada? Jel to jos jedna teorija zavere? Zasto bi mu Englezi branili da igra ako je zdrav? To njima nije u interesu. Mnogo vaznije im je da se igrac razvija igrajuci svake nedelje.