Komentari na vest

Simić i Jović predvode Milan, Krunić spakovao kofere

P

Petrinjo82726

pre 4 meseca

Mi da smo ozbiljan klub kao sto nismo, sad bi u januaru doveli njega, Arnautovica i Radonjica uz nekog kvalitetnog stopera i levog beka, ove promašaje rasterati i polako spremati kvalitetan roster za LS sledece godine! Naravno od toga nema ništa, mi ćemo prodati i ovo malo sto vredi i može da se uzme neki dinar a dovesti nekog povratnika tipa Pavkov…

goranpravdic011@gmail.com

pre 4 meseca

Evo ga Jovic vec je dao jedan
B

BREAKING NEWS

pre 4 meseca

@86_longo: Agreement between Terracciano and AC Milan! Player to join AC Milan for €4/5m
O

OOiO

pre 4 meseca

Ono kad ti je Rade Krunic stub, a ti treniras jedan Milan. Toliko o tome ko je nama na klupi, a pre bih rekao da ce ostati i do kraja sezone jer rukovodstvo Milana Abatea percipira kao veliki rizik. Inace, posle vecerasnjeg meca, imacemo jos jednog igraca na kojeg necemo moci da racunamo u narednih mesec do mesec i po dana, a to je Cukvueze cija Nigerija je takodje dosta jaka i mogla bi daleko da dogura. Pet povredjenih stopera, trojica igraca sredine terena, dva krila tj. krilna napadaca i golman. Doduse, na TM pise da se kaldara oporavio pre deset dana, ali, on svakog casa moze ponovo da se povredi i na njega se ne racuna ni pod kojim okolnostima. Takodje, nadam se da nikome nece pozajmiti Traorea jer mi sad ni krila vise nemamo u rezervi. Inace, ako sada bude igrao Himenez, od ovih mladjih igraca ispod 20 godina koji su trenutno u ACM, ostace da debituju jos samo Nava, Koubis/Nsiala, Eletu/Stalmah i Kuenka i imacemo citav tim klinaca koji su nastupili bar jednom takmicarski ove sezone: Nava- Himenez, Simic, Koubis/Nsiala, Bartezagi- Zeroli, Eletu/Stalmah- Romero, Kuenka, Traore- Kamarda.
B

Bar Kohba

pre 4 meseca

Navijac sam Milana jos od vremena Van Bastena. Nadam se osvajanju kupa Italije. Zao mi je zbog odlaska Krunica, Turci pisu da je pitanje vremena kada ce se ozvaniciti promocija u Fenerbahceu, ali tamo ce mu biti top i svakako ce vise igrati. Jako bih voleo da Jovic eksplodira kao ova poslednja tri cetiri kola. Potreban je reprezentaciji.