Škuletić šutira na gol Spartaka (© MN Press)
Škuletić šutira na gol Spartaka (© MN Press)

Škuletić ne igra protiv Partizana: Ovo je meč za uživanje, nije mogao da dođe u boljem trenutku

Vreme čitanja: 2min | pet. 01.04.22. | 10:38

Žarko Lazetić ne računa ni na Stoiljkovića, ni na Pinta

Četiri dana i dva meča za, kako kažu u Bačkoj Topoli, uživanje. Gostovaće TSC najpre Partizanu u borbi za bodove, potom Crvenoj zvezdi u četvrtfinalu Kupa Srbije i u situaciji kad mnogi vide večite kao sigurne pobednike, to je priklika za ekipu Žarka Lazetića da zasija.

Upravo na to ukazuje šef stručnog štaba Topolčana pred nastavak Superlige.

Izabrane vesti

Prva stanica – Humska ulica.

U ovoj sezoni Partizan je, posle više godina, izjednačen sa odličnom Crvenom zvezdom, a ta činjenica dovoljno govori o tome koliko je jak tim. S druge strane, mi smo u dobrom momentu, tako da igračima ponavljam da je ovo utakmica za uživanje i idealna prilika da na njoj pokažu sav svoj talenat i kvalitet“, pojasnio je Lazetić pred meč na crno-beloj strani Topčiderskog brda (subota, 14 časova, TV Arena Premijum 1).

U ovaj duel TSC ulazi posle šest mečeva bez poraza, a u prethodnom kolu, što hrabri igrače i članove stručnog štaba, iako znaju da dolaze na noge kandidatu za titulu.

Na meču u Humskoj će dosta toga zavisiti od Partizana, kvalitetniji je tim, favorit, ne samo na ovoj već na svakoj utakmici u ligi. To je klub koji ima velike ambicije i neće nam biti lako. Naravno, pokušaćemo da iskoristimo dobru seriju kako bismo procenili koliko možemo da pariramo tako jakoj ekipi. Probaćemo da nametnemo prednosti i način igre koliko god budemo mogli. Za nas je ova utakmica došla u idealnom trenutku, a na igračima je da se opuste i daju sve od sebe“, dodao je Žarko Lazetić.

Superliga Srbije, subota, 14.00: (1,22) Partizan (6,50) TSC (13,00)

Loša vest za TSC je da Petar Škuletić nije uspeo da se oporavi od povrede i propustiće utakmicu protiv bivšeg kluba, van stroja je i levokrilni vezista Dušan Stoiljković, dok je brazilski štoper Leandro Pinto tek počeo da treninra i neće igrati u Beogradu. U odsustvu Škuletića, teret u napadu će pasti na pleća Stefana Vukića.

Gostujemo odličnoj ekipi Partizana na koju ne bi trebalo trošiti reči hvale. Neće biti lako, iako smo u odličnom ritmu i u dobroj formi. Pozitivno razmišljamo, utakmica dolazi u pravom trenutku da se predstavimo u najboljem svetlu i da pokušamo da izvučemo pozitivan rezultat“, rekao je letošnji novajlija iz Zlatibora, već strelac deset golova (osam prvenstvenih, dva u kupu).


tagovi

TSC Bačka TopolaŽarko LazetićPetar Škuletić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara