Vesli Snajder (©Reuters)
Vesli Snajder (©Reuters)

Snajderova ispovest: Lagao sam sebe da je sve u redu, a votka mi je bila najbolji drug...

Vreme čitanja: 2min | čet. 25.06.20. | 12:17

"Mislio sam da niko neće primetiti"...

U petak će u Holandiji biti predstavljena autobiografija Veslija Snajdera u kojoj je slavni vezista Ajaksa, Reala i Intera opisao mnoge dogodovštine iz svoje bogate karijere. Dosta pažnje u Španiji izazvali su delovi posvećeni njegovom boravku u Madridu, gde su ga, kako kaže, slava i novac omeli da pokaže više.

Takođe je ispričao kako je ugovor sa Madriđanima potpisao na aerodromu, u prisustvu Predraga Mijatovića...

Izabrane vesti

"Mijatović je tada bio sportski direktor Reala... Tu je bio i moj agent. Mijat je izvadio papir iz džepa. Još se sećam šta sam video: 3.000.000 po sezoni, ugovor na pet godina... U Ajaksu sam imao 1.000.000 bruto. Kazao je: Uzmi ili ostavi. I ja sam uzeo. Obeštećenje je iznosilo 27.000.000 evra".

Život u Madridu bio je vrlo uzbudljiv. Zapravo, noći su bile uzbudljive...

"Bio sam mlad, želeo sam pažnju... I onda je sve krenulo po zlu. Nije bilo droge, ali jeste mnogo alkohola. Trošio sam hiljade i hiljade evra, plaćao znanim i neznanim ljudima. Noćima sam bio na ulici. Nisam želeo da se lišim bilo čega. Iako sam igrao sasvim dobro, kazali su mi da bih mogao još bolje"...

Razvod od supruge Ramone teško je podneo...

"Bio sam sam i retko viđao sina Džesija. Boca votke postala mi je najbolji prijatelj. Nastavio sam da igram, ali bivao sam sve lošiji, manje fokusiran. Lagao sam sebe da je sve u redu, a nije bilo... Oslanjao sam se na fudbalsku inteligenciju, fizički sam bio potpuno potonuo. Mislio sam da niko neće primetiti".

Ovo je svakako samo delić onoga što je Vesli Snajder ispričao za svoju autobiografiju...


tagovi

Vesli Snajder

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara