Deni Pareho (©Reuters)
Deni Pareho (©Reuters)

Šok na Mestalji: Pareho, Kondogbija i Kokelan tehnološki višak

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.07.20. | 22:09

Generalno spremanje veznog reda

Rešila je Valensija da napravi kompletnu generalku veznog reda. Trojica bitnih igrača, koji su i lepo plaćeni kada su dovođeni, mogu da odu ovog leta – besplatno.

Čelnici Valensije saopštili su Daniju Parehu, Džefriju Kondogbiji i Fransisu Kokelanu da ne računaju na njih za narednu takmičarsku godinu. Mogu da potraže nove klubove, u kojima će igrati naredne sezone.

Izabrane vesti

Dani Pareho je kapiten, desetka Valensije, igrač koji je bio nezamenjiv ove sezone. Odigrao je do sada 46 utakmica, na kojima je postigao deset golova, a šest je namestio. Pareho je deo Slepih miševa još od 2011. godine, kada je doveden iz Hetafea za sumu od 6.000.000 evra. Do sada je skupio čak 382 utakmice za klub sa Mestalje. Odluka Valensije da mu uruči šut kartu je veliko iznenađenje.

Šokantna je i odluka da i Džefri Kondogbija bude proglašen viškom. On je pre tri sezone doveden iz Intera za 22.000.000 evra. U ovoj takmičarskoj godini Francuz je odigrao 32 utakmice za Slepe miševe.

Defanzivni vezista Fransis Kokelan je pre dve i po godine došao iz Arsenala, u transferu vrednom 14.000.000 evra. I on je ove sezone bio nezamenjiv, odigrao je ukupno 34 utakmice.

Deluje da vlada pravi haos na Mestalji, prošlog meseca je smenjen trener Albert Selades, a vlasnik kluba Piter Lim, koji je u ratu sa navijačima, poručio je da je to njegov klub i da može da radi s njim šta god poželi.


tagovi

Dani ParehoFransis KokelanValensija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara