Spisak Nemačke: Jogi lansira čuda od dece!

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.03.21. | 14:00

Selektor Elfa opet iznenadio

Iako je na kormilu nemačke reprezentacije već 15 godina i iako broji poslednje mesece na toj funkciji, selektor Joakim Lev je i dalje sposoban da iznenadi tamošnju javnost.

Strateg Pancera je danas objavio spisak igrača na koje računa za predstojeće mundijalske kvalifikacije i napravio je neke iznenađujuće izbore.

Izabrane vesti

Najzanimljivija stvar kod Levovog spiska je da na njega uvrstio dvojicu supertalentovanih tinejdžera: Bajernovo krilo Džamala Musijalu (18) i Leverkuzenovog napadača Florijana Virca (17). Kod Leva godine nisu bitne. Bitno je samo da je igrač kvalitetan.

Za dobre partije u svojim klubovima su nagrađeni bek Filip Maks iz PSV Ajnhdovena i Menhengladbahov vezista Jonas Hofman. A veliko iznenađenje predstavlja i povratak Amina Junesa u reprezentaciju posle tri i po godine. Dugo se Junes mučio posle prelaska iz Ajaksa u Napoli 2018. godine, odigrao je samo 27 mečeva za dve godine u Napulju, ali je ove sezone proradio na pozajmici u Ajntrahtu i zaslužio povratak u tabor Elfa.

SPISAK NEMAČKE

Golmani: Bernd Leno (Arsenal), Manuel Nojer (Bajern), Mark Andre Ter Štegen (Barselona), Kevin Trap (Ajntraht)

Odbrana: Emre Džan (Borusija Dortmund), Matijas Ginter (Borusija Menhengladbah), Robins Gosens (Atalanta), Marsel Halsteneberg (Lajpcig), Lukas Klosterman (Lajpcig), Filip Maks (PSV Ajndhoven), Anotnio Ridiger (Čelsi), Niklas Zile (Bajern), Džonatan Ta (Bajer Leverkuzen)

Vezni red: Florijan Nojhaus (Borusija Menhengladbah), Leon Gorecka (Bajern), Ilkaj Gundogan (Mančester Siti), Kaj Haverc (Čelsi), Amin Junes (Ajntraht), Jonas Hofman (Borusija Menhengladbah), Džošua Kimih (Bajern), Toni Kros (Real Madrid)

Napad: Serž Gnabri (Bajern), Džamal Musijala (Bajern), Leroj Sane (Bajern), Timo Verner (Čelsi), Florijan Virc (Bajer Leverkuzen)


tagovi

Florijan VircDžamal MusijalaAmin Junes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara