Komentari na vest

Stručni ugao: Zvezda ima 20 dobrih igrača, a Partizan 14! Stranci sumnjivog kvaliteta

m

medjed

pre oko 3 godine

Strucni ugao sa Kosanovicem??? Auh....
P

Provereno.

pre oko 3 godine

Deki ima tih 20 igraca jer kvalitet je bitan i igra ko je bolji a Stanoje ima ljubimce kojima nece da pravi konkurenciju.
H

Hhh

pre oko 3 godine

Tačno Evropa je merilo, a u Evropi Grobara nema ni na vidiku.
M

MiroslavSu

pre oko 3 godine

Da li je to onaj strucnjak Kosanovic koji je bio trener jedne od najboljih genaracije zvezde u poslednjih 30 god a nije bio u stanju ni cipiripi kup uzet.
K

Krstaja

pre oko 3 godine

Bat Alkosan daje analize
m

mil.ijana

pre oko 3 godine

crvena zvezda ako se bude ponasača odgovorno kao predsednik drzave moye do fantasticnog rezultata
Š

Šta uradi to Nolane Smithe ??!

pre oko 3 godine

Čika Miša stuko za vrat kilo vinjaka pre intervjua ...
M

MiroslavSu

pre oko 3 godine

Jel to kaze Natko penaltko.
Y

Yaya

pre oko 3 godine

Deki za polu sezonu ima rezultate o kojima Kosan moze da sanja
i

iz 1 u x

pre oko 3 godine

ovi navijači Zvezde igrali Evropu poslednje 4 godine, kao da su igrali Evropu poslednjih 50 godina i od toga 45 igrali u finalima takmicenja
Б

Бибарс

pre oko 3 godine

Звезда има добрих 20 политичара и судија.
p

pancevac92

pre oko 3 godine

ti imas srece sto mozes da se sakrijea ovde
M

Maestro

pre oko 3 godine

Sve lepo receno osim toga da nas u Evropi nema, a vezali smo 4 godine od toga dve Lige sampiona i 2 proleca u Evropi to je najvece merilo Zvezdinog kvaliteta.
C

Crv

pre oko 3 godine

O cemu prica ovaj nas bivsi trener kako to da FkCz nema u Evropi i gde smo ni to igrali poslednje cetiri godine jer na Marsu ,i kako ga nije sramota da poredi sektu sa nama na tom planu,,,,,,
B

Blajvčo

pre oko 3 godine

Ne kaze sa jer. Nauci pravopis Tarzane.
t

taurunum

pre oko 3 godine

danas je bitkla vlasti i opozicije botova i ljudina,grobari gazite vnago vuciceva
M

MiroslavSu

pre oko 3 godine

Izvini da li ti to opozicija placa poslednje tri godine UEFA licencu
C

Crv

pre oko 3 godine

Sada cu nesto napisati gde cu skupiti minusa koliko hoces znaci derbi jeste vazan ali titula je najjvaznija i tako ce uvek biti a sektasi neka nam ne sole pamet o vaznosti derbija a tako nisu pricali kada ih je nas Robi dobio tri puta u sedam dana bez primljenog gola a tada je bila vazna satro dominacija u prvenstvu a derbi ko šisa,,,,
i

iz 1 u x

pre oko 3 godine

ti imas negde 8-9 godina pa verovatno ni ne znas kako su Grobari reagovali, Grant je odmah smenjen i sve je bilo tmurno nakon poraza u tim derbijima...nego taj Robi je l’ to onaj Srbin iz Cacka sto diže spomenike ljudima iz Oluje po Hrvatskoj?
M

MiroslavSu

pre oko 3 godine

Ti to verovatno mislis na Franju koji vas je osnovao.
C

Cipiripi LE2

pre oko 3 godine

Prolece u Evropi 2021. Milan prvi u Italiji-ligi petice nije nas pobedio u 1/16 finala Lige Evrope ni na Marakani ni u Italiji javite pijanom
G

Golubar

pre oko 3 godine

U strucnom uglu Kosanovic, covek koji se posvadjao s fudbalom jos pre 15 godina.
Г

Гост

pre oko 3 godine

У Европи их нема....шта јеовај радио задње 4 године,спавао и пио?
m

milutin 15

pre oko 3 godine

dok god blizanci imaju po 20 pobeda zaredom.niko normalan nece ovu ligu smatrati ozbiljnom, evropa nista oboje,mnogi zaboravljaju da je zvezda ispala od jadne omonije od koje ima osam puta veci budzet
i

imbecilu

pre oko 3 godine

Igralo se u gostima na jednu utakmicu, na 40 stepeni!!! U tim uslovima i Eibar moze da pobedi Reala!!!!
t

torima

pre oko 3 godine

Kaze čika Miša merilo je evropa a tamo ih nema....pa kako koga. Nekih je bilo do pre 15 dana a nekih nema nikako
П

Пик гост

pre oko 3 godine

Мерило је Европа, тачно тако Алкосане, тамо је Звезда!
I

Istina.

pre oko 3 godine

Polako dolazi na videlo da je Suma ipak prevara.
b

beograd na vodi

pre oko 3 godine

zvezda vucic srbija,mi pobedjujemo danas!
Ј

Јосиф

pre oko 3 godine

Јави се стручњак који је против Ариса извео формацију 9-1-0 са Милијашем на центру и 9 играча иза лопте, и примио 3 комада. Он је врло стручан за коментар!
K

Koliko moras

pre oko 3 godine

Biti sitne duse da se zadovoljis prezimljavanjem ..sve si dobro rekao Kosane.
G

Gost12

pre oko 3 godine

Pa evo mi cigani smo zadovoljni sa tim prezimljavanjem!!! Imamo ih vise nego svi klubovi bivse Jugoslavije zajedno!!! A vi ostali napadajte osvajanje lige sampiona, srecno vam bilo)))
D

Dzi

pre oko 3 godine

Komunisticki blizanci Znaju da kmece o budzetima u Evropi, koliko je ko od njih skuplji, dok prosecan tim u jsl nije preko 3 miliona evra u proseku, od svakog su skuplji barem 20 do 50 puta u proseku...smejurija od lige.
K

Kosan bog

pre oko 3 godine

Ima mu.. I sve je tacno rekao.. Pokupuju i jedni i drugi sve sto valja ali bez sudija nista..
G

GostPa

pre oko 3 godine

Mozda Partizana i nema u Evropi, ali Crvene Zvezde ima. Klub je dogurao do 50. mesta u Evropi, a pocetak sledece sezone docekace na deobi 39. mesta, zajedno sa jos 2 kluba, neka bude da ce biti i na 41. mestu i to je sasvim OK rezultat sa budzetom kojim raspolaze. Fudbal na derbiju je nikakav iz drugih razloga, pritisaka na sudije i dozvoljavanja beskrajnog krljanja i grubih faulova bez zutih i crvenih kartona. Kada bi se smanjio pritisak na sudije, bio bi i derbi bolji. Sto se tice Evrope slazem se da je merilo i ocekujem dalje napredovanje Crvene Zvezde u Evropi. Sto se tice Partizana, verujem da ce i taj klub ostvariti solidne rezultate i igrati redovno barem Ligu Evrope narednih godina. Liga konfederacija je trecerazredno takmicenje, ali i dobra prilika za klubove kao sto su Vojvodina, Cukaricki, Spartak iz Subotice i sl. da se odmere sa nesto slabijim protivnicima, u odnosu na Ligu Evrope, ali nikako slabim za nase uslove. Vecinom ce i tu biti jaci klubovi od nasih, koji ce jos vise iskoristiti to takmicenje da ojacaju i napreduju. Sa druge strane nadam se da ce nasi klubovi barem zaraditi nesto vise novca, posto sponzori u domacim okvirima uglavnom ulazu u Crvenu Zvezdu i Partizan. Crvena Zvezda na golu ima reprezentativca Kanade, na bokovima sadasnjeg i bivseg reprezentativca Srbije (Gajic, Rodic), na stoperima reprezentativca Australije i bivseg reprezentativca Srbije (Degenek, Milunovic), zadnji vezni je bivsi reprezentativac svoje zemlje (Sanogo), onda slede aktuelni reprezentativci africkih zemalja (Kanga, Ben), potencijalni reprezentativac Srbije (Katai), bivsi reprezentativac Srbije (Pavkov), Italije (Falko) i Crne Gore (Ivanic). Mladi reprezenativci (Nikolic, Gavric, Petrovic, Krstovic) itd. Kada pogledate malo bolje, videcete koliko je tu reprezentativaca ili bivsih reprezentativaca. Ekipa je solidno sastavljena cak i za evropske okvire i ne cude konstantnost i rezultati koje su postavili u prethodne 4 sezone. Ima tu kvaliteta, ali dzabe kada je ostatak lige sem Partizana preslab. Zato se nadam da ce 3. Uefino takmicenje ubrizgati novac u nase manje klubove i povecati konkuretnost, uz upotrebu VAR sistema i barem 30 % postenije sudjenje.
K

Kokarda

pre oko 3 godine

Merilo je Evropa, a tamo ih nema - pijano govedo izgleda mamurno jutros, jos se nije popravio jer je ladno po bastama kafana, pa zaboravlja na Zvezdina ucesca u evropi u poslednje 4 godine
G

GSO

pre oko 3 godine

Za los koeficijent Srbije u klupskim takmicenjima najodgovorn ija je cz. Uprkos silnoj pljacki drzave i guranja para u nju ,20 godina evropu videli nisu i oni sada kad opet pljackaju pricaju o evropi u kojoj su inace ponovo rekorderi ne samo po penalima nego i po primljenim golovima. Cega se normalan stidi, budala se ponosi.
K

KKKKKKKKKK

pre oko 3 godine

Jos jedan lažni strucnjak poput Karasija,Barda...On ima zelju jednu da se otrezni i ponovo napije.
У

Уф

pre oko 3 godine

Јел овог још неко на планети сматра стручњаком? За ону партију против Ариса требала ти је бити одузета лиценца.
M

Mika iz Trstenika

pre oko 3 godine

. „To je tek budalaština. Mlade igrače bi trebalo pustiti da se prirodno razvijaju. Ako vrede i zaslužuju, igraće u prvom timu, a ne gurati ih na silu po slovu nekog izmišljenog zakona“. Bravo za ovu recenicu pravo u centar
D

Deki011

pre oko 3 godine

Tako je, pod plastom 'nase dece' se mahom guraju tatini sinovi.
G

Gost4

pre oko 3 godine

Danas kad zakucaju 0:0 prvih 80min opipavaju snage, a zadnjih 10 minuta ce kao da napadaju. Da je srece da imamo jedan pravi derbi, sigurno ce ovaj derbi gledali 2,3 miliona ljudi na malim ekranima, valjda ce izaci i prikazati nam kicu golova da uzivamo i da pricamo 3 dana o derbiju kao nekad a ne posle 2 sata zaboravimo sta se desavalo jer nije bilo 2 satu na utakmici.
O

Optimus Prime

pre oko 3 godine

Mrzi me da goolglam, jel zna neko bilans Kosana u derbijima? Uzdravlje svima i da gledamo dobar fudbal veceras..
2

222

pre oko 3 godine

Ima jedan poraz a ne znam koliko pobeda
S

Ser Alex

pre oko 3 godine

U prvom mandatu je imao sve tri pobede i to je jedini trener Zvezde kiji je u sva tri prvenstvena derbija dobio Partizan. Doduše, imao je i četiri puta bolju ekipu.
M

Mikki

pre oko 3 godine

Ovi likovi bukvalno imaju templejt I već 20 godina iste priče pričaju o strancima. Stranci bukvalno najbolji ili barem među najboljima u obe ekipe, ali ne, ne prave razliku u evropi?! Brt, znaš li ti koliko koštaju ti koji prave razliku u evropi, I u kojem paralelnom univerzumu mi možemo da ih priustimo?
i

iz 1 u x

pre oko 3 godine

u Dinamu Orsic Hrvat pravi najveću razliku, prošle godine Olmo, a Olmo je doveden za 500 hiljada
p

pancevac92

pre oko 3 godine

kaze merilo je evropa a tamo ih nema,a mi dve ls,dve le i dva puta prezimeli u evropi,komedija
C

Cuj ovog

pre oko 3 godine

Merilo je Evropa a tamo ih nema?!?!?! Tebe i partizana sigurno nema tamo....Uzmi vinjacic i kuliraj u ladovini!
X

XD

pre oko 3 godine

"Merilo je Evropa a tamo ih nema". Obavestite gospodina da smo od tamo gde nas nema ispali pre koju nedelju od nekog Milana, mozda je cuo za njih.
9

951357

pre oko 3 godine

U sustini, 90% toga je lepo rekao i slazem se sa njim. Ali ovo, Evropa je merilo a tamo ih nema, pa izvini, ali Zvezda je 4 godine u Evropi u grupnoj fazi, 2 LS zaredom, 2 LE, dva proleca, 2 pobede u LS, jedna nad prvakom Evrope i sveta, oborila sve rekorde kvalifikavija LS i LE, osvojila najvise bodova u grupi LE od svih srpskih timova, ostvarila prve pobede u LS srpskih timova. Tako da, to izjednacavanje sa Partizanom kako nema rezultata u Evropi a mi imamo najuspesnije godine nakon Barija, ne pije vodu. Kao ni izjednacavanje penala.
G

Gost999

pre oko 3 godine

Pa imate isto proljeca u LE ako se ne varam. Imate isto nastupa u LS. Eto imate te dvije pobjede, ali zato Partizan ima u LE jednu osminu finala, vi dosad do 1/16 finala. Partizan ispao od Sarlroe, Zvezda ispala od Omonije. Timovi slicnog kvaliteta. I sta je covjek sad tu lose rekao?
q

qq majko

pre oko 3 godine

e to je svima bitno. da se ti slozis s necim...
N

Nole7Delija

pre oko 3 godine

Aha nema nema u evropi...Moj Kosane zato smo zarili i palili stobom u Ebropi...aj ti meni zivio!
H

Hehe

pre oko 3 godine

Ne znam zbog cega, ali ovaj covek mi je jedan od odvratnijih u nasem fudbalu
S

Ssl

pre oko 3 godine

A je li, čika Mišo, nisi se osećao privilegovanim kada ti je data prilika da u svojoj bednoj karijeri vodiš tim kakav je Zvezda? A je li, čika Mišo, kažeš u prošlom kolu Zvezda povela iz “sumnjivog” penala - za sve tvoje godine u fudbalu, igranje rukom u kaznenom prostoru a da ruka nije uz telo, se sviralo kako?
C

Cisto da bi izjednacio

pre oko 3 godine

Ma ajdesto je rekao da je Zvezda povela iz sumnjivog penala, jer i jeste bio sumnjiv. Veliko je pitanje da li je ruka, ili rame, ali da je Partizan poveo iz sumnjivog gde onaj panj uklizava 10 metara i iznosi igraca van terena je totalna bolestija.
@

@ Cisto da bi izj...

pre oko 3 godine

Navijač sam Zvezde, ali jesu oba penala veoma sumnjiva. Zvezdin mi je delovao kao rame, a ne ruka, Partizanov je bio na samoj ivici, ali ipak van 16m. Jeste čist faul, ali evo snimka, uspori na 0.25, pa ćeš videti gde je faul, a gde Lazar pada https://www.youtube.com/watch?v=OIyltU0L7EE