Ivan Šaponjić (Reuters)
Ivan Šaponjić (Reuters)

Šveđani žele Šaponjića

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.12.21. | 09:38

Srpski napadač je završio pozajmicu u Kadizu

Pozajmica Ivana Šaponjića iz Atletika u Kadiz će biti prevremeno okončana i srpski napadač će se već ove zime vratiti u Madrid. Ali samo formalno pošto Atletiko želi opet da ga pozajmi, a pojavio se i prvi zainteresovani kandidat.

Švedski Jurgorden je zainteresovan da dovede srpskog napadača kojem na kraju sezone ističe ugovor sa Kolčonjerosima.

Izabrane vesti

Šaponjić je u Atletiko došao pre dve i po godine iz Benfike ali nije dobio neku ozbiljniju šansu kod Čola Simeonea. Igrao je na pet utakmica za Ateltiko i letos se preselio na pozajmicu u Kadiz gde je na pet mečeva postigao jedan pogodak. Ipak, najavljeni dolazak Luka de Jonga iz Barselone mu je bio jasan signal da se u Kadizu neće naigrati do kraja sezone.

Jugorden je pokazao interesovanje i označio Šaponjića kao prvu metu za problematičnu ulogu centarfora u narednoj sezoni koja u Švedskoj kreće početkom aprila. Švedski tim je u prošloj sezoni imao problema sa efikasnošću i napadačima. Završio je kao trećeplasirani i izborio kvalifikacije za Ligu konferencije ali želi da reši pitanje centarfora uoči nove sezone. Šaponjić je želja, videćemo kakav će biti odgovor srpskog napadača...


tagovi

Ivan ŠaponjićJurgordenZimski prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara