Komentari na vest

Tragedija za pamćenje: Dortmund izgubio titulu pred svojim navijačima, Musijala u 89. minutu doneo 33. salataru Bajernu

Goran Tubin

pre 11 meseci

Ovo se u Srbiji nikada ne bi moglo desiti.Da Cz npr.izgubi titulu kao Borusija....ma apsolutno nikada.E tu je razlika izmedju njih i nas i regularnog takmičenja i komedije.
t

tviter.glavatan

pre 11 meseci

Citajuci komentare shvatio sam kako Zeljko Pantic uspeva da manipulise ljudima preko telefonskih ekrana preko youtuba.
m

metalika moj dobar

pre 11 meseci

kakva tragedija auuuuuuuuuuuuu strasno .keln izjednacuje u 81 na 1-1 onda musijala u 89` ...majnc uzima bodove na Dortmundu ...auuuuu pistolj u ruke i poubiajte se
a

akoooo

pre 11 meseci

Al si prso burazeru
p

pi

pre 11 meseci

Kreeepi
Đ

Đukin fan

pre 11 meseci

Gdegod se neki Terzić pojavi od fudbala ni krivo vreteno!!!Tako i ovaj budak u Borusiji!!!Covek je nevidjeni dunster !!!Licno sam izgubio titulu !!!
S

Sava Pancevo

pre 11 meseci

Godinama pisem da je fudbal zadnjih dvadeset godina cista,,dogovorna ekonomija,, ne treba Vam bolji dokaz od ove Bundes lige zadnji deset kola .Cista predstava za lakoverne. Sramota i tuga pred takvim navijacima. Nemaju ni stida ni srama. Nasi su za njih djaci prvaci.
t

tviter.glavonjero

pre 11 meseci

Kako si ih samo raskrinkao! Svaka cast! I sve to iz memljive sobe, preko mobilnog telefona!
m

monteroo

pre 11 meseci

Smesna liga,los fudbal,neke babe na tribinama koji to dolaze i gledaju,lova mizerna... Frankfurt ne da 700000e,platu najboljem igracu...hofenhajm i ostali jos gore... Ex yu,alzirci,sipci,sirijci,irak,iran,gvineja...najjeftinija radna snaga... Brazilci koji nesto vrede,i argentinci ih zaobilaze u sirokom luku.... Bajern drzava u drzavi ostali raspad.... Musijala najbolji igrac... Ali nema vise svajnija,klosea,krosa,melera,mateusa,felera,klinsmana,rojtera.bremea...onih pravih pancera zato su i propali...
Y

Yxxc

pre 11 meseci

Dodao bih Kana, Birofa, Efenberga, Zamera, Lemana, Fringsa, Balaka...Izgubili su identitet kad im ne igraju njihovi germani već internacionala. Najbolji primer je iz Katara protiv Japana kada pri vođstvu od 1:0 za Nemačku Ridiger se izmotava i ismeva protivnika. Sad, da su to prave švabe, germani sa svojim specifičnim mentalitetom, tako nešto ne bi moglo da se dogodi. Plaćaju cenu zbog toga, kao što im i društvo i država plaća cenu zbog zla koje su činili pa im sada država postaje "treći svet" zbog gomile migranata...
m

monteroo

pre 11 meseci

Yxxc@ Ma dodao bi ja i ridlea i ulf kirstena i gvidu buhvalda i tarnata i maria baslera i jos dvadeset kultni likovi jedne prejake fajterske lige... A sad dolaze i gledaju neke sirijce,irance,japance ...300-400000 po sezoni... Mrznja obostrana ...a moraju da ih trpe jer drugih nemaju... Ona prava nemacka reprezentacija koja gazi,zrtvuje se za pobedu....celicna disciplina... Davna proslost...
B

Besmisao

pre 11 meseci

Ta liga odavno nema smisla ukinuti sve klubove i Bajern proglasiti vecnim sampionom.

Kalčopolista®

pre 11 meseci

Sta tek reci za ling long?
V

Vojvoda77

pre 11 meseci

Pa koje uopšte vijerovao u dortmund. Bajern je sila tamo i kad je najlošija. A i jedni i drugi su odvratni po što su švabski. Častni Srbi ne navijaju za njemačke klubove.
P

PD

pre 11 meseci

Verovatno moraju biti "častni" a ne časni, da ne bi navijali za Nemce.

BorisPL

pre 11 meseci

A neka su,olosi,srusise mi tiket
B

Bar Kohba

pre 11 meseci

Kladionicarska posla, zicer kod kuce za titulu i kao ne mogu raspali Mainz da dobiju. Usmrdila se i ova Bundes liga, pogotovo jer je i Bajern raspad ove sezone. Raduje me jedino igra Freiburga i Union Berlina, ali ne mogu oni puno u Evropi.
J

JokaraKidara

pre 11 meseci

Rojs brate dosta je bilo romantike, sad lepo spakuj kofere i uzmi neku masnu lovu.
F

Fuzbal

pre 11 meseci

Nisu zaslužili da uzmu salataru pa to ti je. Cele polusezone se Bajern nudi i ovi s.lepci uspevaju maltene svaki put da kiksnu kad god je važnija utakmica. Žao mi je jedino zbog Marka Rojsa. Na zalasku karijere a odličan igrač je bio. Za razliku od Levandovskog, Gecea, Humelsa nije prešao u Bajern iako je imao odličnu ponudu. Tragedija da je stigao u Borusiju tek nakon osvojene poslednje titule i izgleda da će ostati bez iste. Kao Džerard i Karager koji nikada nisu osvojili PL.
2

23

pre 11 meseci

Samo ću konstatovati da je sramota ne iskoristiti samo 71 bod Bayerna i time (kiksom protiv slabog kluba) su pokazali mentalitet malog kluba.

PFK NIŠ

pre 11 meseci

Bitno da Kolubaru na*uzili, a Borusija lagano namestila utakmicu, satro igraci i trener tuzni, a lovu koju uzeli, mogu samo da zamislim...
d

darkobg

pre 11 meseci

Zar stvarno verujes u to sto pises?
t

tviter.glavonjero

pre 11 meseci

Naravno da veruje u to. On ih je raskrinkao. I sve je to uradio iz memljive sobe koja zaudara na urin i bljuvotine. I to sve preko mobilnog telefona. Genije.

Bojan Urosevic

pre 11 meseci

Luzeri bili i ostali Koji vise lice na neku fabriku nego na ozbiljan fudbalski Klub dok god imaju takvu filozofiju i ne treba da osvoje titulu.
r

reb8888

pre 11 meseci

...koju filazofiju? da se trude da ne budu u gubitku milijarde evra? sram ih bilo...
G

Gost555

pre 11 meseci

Ispunila mi se zelja. Bravo Bajerne.

Scholes

pre 11 meseci

Realno gledano, nije Dortmund imao dobru sezonu nego Bayern prelosu. Ovaj Dortmund da igra u Premijer Ligi ne bi uspeo da izdrzi intezitet i jedva da bi bio u top 10 ekipa, ako ne i u 15. Bundes liga je odavno u krizi, a to pokazuje i Bajern u Evropi cim naleti na neki jaci tim. Kad su dobili PSZ svi mislili kako su postigli nesto, a taj PSZ je godinama jedna kokosarska ekipa koja ne vredi ni upola koliko joj se pridaje. Siti ih je demolirao i pokazao jasno stanje stvari. Realno je fudbal katastrofa u zadnjih par godina, a to pokazuje i Liga Sampiona gde je Siti imao laksi posao da uzme titulu nego u Premijer ligi. Sevilja koja do skoro stalno bila u drugoj polovini tabele dosla do finala UEL, Roma isto polukrs ekipa isto u finalu. Barselona sampion u Spaniji jer stari kadar u Realu konacno dosao na naplatu. Ovu Interovu ekipu ne bi stavio ni u top 10 najjacih ekipa koje su imali l, a igraju finale. Onaj tim koji je sa Murinjom uzeo titulu bi im verovatno spakovao 5 komada glat. Fudbal je odavno soubiznis, sa sportom ima sve manje veze.
X

X

pre 11 meseci

Dortmund i Arsenal, dve najluzerskije ekipe na planeti...

Kg_Šumadinac

pre 11 meseci

Postoji mogućnost da je Dortmund izgubio jer je Mainz danas bio bolji, imao više sreće itd... Zaista moguće!!! Ali, ako tom Dortmundu Bajern zajmi lovu da ne ode u BANKROT, ako taj Bajern njima bez šale uzima igrače koje požele, klince iz omladinskog pogona, ako im iste te igrače vrati kasnije, kada vide da nisu kalibar za jedan Bajern, i još punoooo toga 😏 onda ona teorija o "davanju"-"prepuštanju" titule od strane Dortmunda Bajernu, itekako ima smisla. Žalosno što u tako moćnoj zemlji, fudbalskoj ligi, ovakve stvari se dešavaju. Fudbal, izuzev Lige Šampiona, Svetskog, Evropskog Prvenstva, Premijer Lige, je JEDNA VELIKA PREVARA ZA MASE. Biznis to znamo, ali mutni bitnis između kladionica,klubova, viših interesa,ko zna čega sve. Tuga.
Z

Zo

pre 11 meseci

Da li je ovo moguce,da Dortmund ni prednost od dva boda i utakmicu kuci nije iskoristio i osvojio salataru.

milford

pre 11 meseci

Zasto ih zovu "milioneri"? Zato sto milioni kladionicara imaju zelju da im "vole" mame i sve zensko u kuci
C

Coolio

pre 11 meseci

Ima li veceg malera u fudbalu od Reusa(Rojsa)???
B

Bakterija

pre 11 meseci

Dortmund vec mnogo godina pokazuje da je seljacka ekipa, godinama ivek drugi, godinama im Bajern kupije najbolje igrace i sada kad je Bajern ocajan tri puta im se nude u poslednjih dva meseca i tri puta pokazuju seljacki mentalitet i ne treba da uzmu tituli jos 22 godine
v

vldblk9a

pre 11 meseci

Ma samo da Luton pokida koventri i sve super. Mozda i tim sa najvise kazni, izbacen u 5tu ligu, a sada na pravu PL. Sesirdzije za istoriju!
v

vidi se

pre 11 meseci

Odbijam da poverujem da neko može biti toliko glup i nesposoban i luzer. Trebalo bi u ovo tužilaštvo da se uključi.Ovo ako nisu prodali i bar zaradili lovu, pa najbolje im je da se ugase.
š

šta sad

pre 11 meseci

džaba se 'zvezde' iz bajerna trudile cele sezone da sabotiraju trenera jednog pa drugog, ovi im uvališe titulu u ruke na silu
M

Milojko Arsenić

pre 11 meseci

Isti slučaj kao i kod nas, država nikada ne bih dozvolila da njihov tim izgubi. Zato je Dortmund osuđen na propast iako je veci klub i ima veću bazu navijača kao i Partizan
e

e bas

pre 11 meseci

to lepo si rekao tacno onoliko koliko je dortmund veci od bajerna toliko je i partizan od zvezde XAAXAAXAAXXAAAXAXAX
C

Cccc

pre 11 meseci

Čuo sam i pročitao razne gluposti ali ovakvu kao što si ti iznio nisam nikada. Ovo je tipično za male klubove sve im das i oni izgube kao i vi prošle godine.
h

hmmmm

pre 11 meseci

gde ti zivis
S

SlobodanK

pre 11 meseci

Da li ti pročitaš nekad gluposti koje napišeš, prije nego što ih objaviš.
M

Milosvs92

pre 11 meseci

Dortmund veci od Bajerna, a Partuzan od Zvezde??? Idi leci se nisi ti normalan.
K

Koalic

pre 11 meseci

I onda neko govori kako je zvezda šampion u nameštanju, možda istočne Evrope ali ako gledamo celu Evropu onda je to definitivno nemačka liga.
e

engleskaaa

pre 11 meseci

liga je poznata po stelama tako im dune da naprave lepu pricu pa poguraju neki lester cele sezone
K

Koalic

pre 11 meseci

I onda neko govori kako je zvezda šampion u nameštanju, možda istočne Evrope ali ako gledamo celu Evropu onda je to definitivno nemačka liga.
K

Koalic

pre 11 meseci

I onda neko govori kako je zvezda šampion u nameštanju, možda istočne Evrope ali ako gledamo celu Evropu onda je to definitivno nemačka liga.
0

09

pre 11 meseci

Prpa...
4

4444444

pre 11 meseci

Hahaha znao sam da ce Dortmund sje..ti cist zicer za titulu … Gubitnicki luzerski klub su bili uvek i uvek ce i biti dok god imaju takvu filozofiju da smao pare gledaju i prodaju grace dobre... razvojni klub za Bayern i ostale…... bas volim
P

Pobeda je resenje

pre 11 meseci

Partizan,Borusija Dortmund,Arsenal,Juventus,Herta,Ajaks definitivno najveci luzeri ove sezone.
P

Plavac

pre 11 meseci

Manite se ovih gluposti sada je spektakl Luton protiv Koventrija.
W

White Wolf

pre 11 meseci

Мени је једино жао Марка Ројса. Могли су бар због њега да изгину против слабашног Мајнца. Марко Ројс је Стивен Џерард Бундеслиге.
m

milioneri iz blata

pre 11 meseci

Sad se vidi koliko je klop zapravo veliki trener...kad je od luzerskog kluba napravio sampiona drzave i vicesampiona evrope...posle toga su sve tuzniji i tuzniji...cuj, milioneri.
@

@milioneri

pre 11 meseci

Dortmund je uzimao titule i prije klopa i igrao finale lige sampiona,a to vrijeme njemacke kad je dortmumd uzimao par god prije titulu je uzeo studgar,volfsburg..
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 11 meseci

Ne vredi. Džabe sve kada nema šampionskog mentaliteta. Uvukao se strah od uspeha. Na kraju se pamte samo trofeji. Dortmund nije zreo za jedan.
S

Support Tuchel

pre 11 meseci

Kakav potez uprave Bayerna da u već izgubljenoj sezoni zamene neznalicu Nuggetsmana i dovedu trenera koji zna kako se osvajaju najveći pehari. Ovo je rezultat. G. Tuchel još jednom objasnio svima kakav je DOKTOR
z

zid placa, ne zuti

pre 11 meseci

Majnc je definitivno najgotivnija ekipa u nemackoj...uzmu ljudi drknu bajern, pa sad ovima uzeli tituli...imao sam 1-4+ ali nije mi zao...kad ne mogu da dobiju kod kuce majnc, ne treba ni da budu sampioni...bajern ovo mora da nagradi masno...samo mi jedna stvar nije jasna bila...keln daje gol za 1:1 i bvb apsolutno nista ne radi sta ste ocekivali majstori, da vam keln donese titulu?
e

eto ti ga

pre 11 meseci

Džaba proglasili Tuhela trenerom koji je izgubio sve.
S

Support Tuchel

pre 11 meseci

Svi koji vole g. Thomas Tuchel = LIKE!!!
D

Dzi

pre 11 meseci

Pa nikom ne treba titula iz milostinje... Bajern je drzavni tim...ostali su statisti...i nista drugo.
i

izmjena u produžetku

pre 11 meseci

jeli ovo takav baksuz dortmunda koji je imao penali toliko zicera koje je obranio golman mainza, danas i ko zna kad opet, ili je ovo tolika sreća bayerna da su udarcem s parkinga došli do titule
a

artur2

pre 11 meseci

Luzeri,majnc je imao 5,6 cistih zicera da im spakuje 6,7komada..dortmund mi je miliji od bajerna,al kad ekipa u zadnje kolo za titulu odigra ovako kao oni danas milo mi je sto su izgubili titulu
n

nidza1981

pre 11 meseci

Tuga od klub i tima. Nula od karaktera
r

raul

pre 11 meseci

e moj dortmunde,uplasili se sta drugo reci
a

azarija

pre 11 meseci

ovo umeju samo oni i niko vise na svetu, nece titulu videti nikad, koja smejurija od tima, haler omasi penal ko da vode 5-0, ne verujem znaci
R

Ris

pre 11 meseci

4 Puta sampioni u istoriji a da na kraju imaju isti broj bodova kao drugi. To moze samo Bajern i niko drugi na svijetu.
I

Istine radi...

pre 11 meseci

Nadam se da ce Uefa reagovati,ili nece posto su to Nemci.Sramotno od Borusije koja je jos jednom pokazala da je filijala Bajerna.Prodavli im uvek svoje najbolje igrace,a sad i titulu.Nikakve anbicije razvojni tim ko Mega.
p

papapa

pre 11 meseci

Pogodim bohum 1/D2+ , Mehengladbah 1 , aunio Berlin 1 0-3 , Herta X2 2+ Stutgart GG, Frankfurt 1 , i stavim dortmund 1 D2+ i slepci odigraju 2:2 dabogda nikad ne uzeli vise titulu u zivotu

milford

pre 11 meseci

trebao si da igras X2&GG
г

гост 1312

pre 11 meseci

Каква сељачка екипа, какав губитнички менталитет!
m

mikonos

pre 11 meseci

DA SU NE PRAVE NEMCI USLI U NA POLUVREMENU U MAJNJC I DALI IM MILIJUNE KOJE DOBIJU ZA TITULU, OVO NISAM DOZIVEO U OZBILJNOM FUDBALU DA PROKOCKAS OVAKO TITULU
c

cv

pre 11 meseci

bayern je klasa i bez nojer i lewandovskog osvoje titulu
z

zli poručnik

pre 11 meseci

neka se zahvale Edinu Terziću kako je psihološki pripremio ekipu,strava kolika je čovjek neznalica!
P

Pristrasni posmatrač

pre 11 meseci

Pa posle ovoga, realno je da se zapitamo da nije Klop kad je odlazio na ove bacio kletvu kao Bela Gutman na Benfiku
g

gostgg

pre 11 meseci

nista previse sokantno, ko prati fudbal malo duze i ozbiljnije, zna da je dortmund ekipa koja ne zna da igra pod pritiskom i na rezultat, koliko im se samo puta bajern nudio u sezoni koji je nikad gori i to nisz uspeli da iskoriste.. majnz sa druge strane sam gledao protiv bajerna i leverkuzena obe ekipe su bili okrenuli ni malo naivni, sad kad nisu uzeli titulu nece jos 10 godina
a

atos.d

pre 11 meseci

Nije to nikakva tragedija nego nesposobnost.
L

LOKIK

pre 11 meseci

NAJVECI LUZERI NA SVETU, OVO JE PROSTO NEVEROVATNO
i

i treba

pre 11 meseci

Ko ih jebe kad su kukavice nedostojne trofeja.
S

SAHRANA

pre 11 meseci

DABOGDA NAREDNIH 100 GODINA NIŠTA NE OSVOJILI, KAKVA SMEJURIJA OD TIMA
n

nonamee

pre 11 meseci

nevjerovatno sto su ljudi uradili... nevjerovatno kako se majnc borio... ali zivis za ovaj momenat i imas priliku i nekako nedovoljno dobro i jako udjes u mec... nevjerovatno...
z

zivoraddd

pre 11 meseci

Nemci su precizni, oni sve planiraju. Nije ovo slucajnost, vec predstava za glupake
G

Guest Star

pre 11 meseci

U dve rečenice, SVE objašnjeno ! Kratko i precizno, kao kod Nemaca.
L

Lex

pre 11 meseci

Ode titula zbog gol razlike...ali kakav gubitnički mentalitet Dortmunda, uopšte nisu zaslužili onakve navijače.
P

Pavel Reptilk

pre 11 meseci

Hlupacy Pozdrav iz češky !
r

rpsoosos

pre 11 meseci

HAHAHAHAHAHAHA
b

bd

pre 11 meseci

E nek ste izgubili titulu,tako vam i treba svaku bitnu utakmicu ste kiksali
G

Gost 1999

pre 11 meseci

Ovo kod nas ne bi se moglo dogoditi nikad u životu!
a

aj pliz

pre 11 meseci

Ugasite klub molim vas.
K

Klinac

pre 11 meseci

Tragedija sta je Borusija propustila. Tragedija. Pred 80.000 navijaca, domaci teren. Zao mi je sto je ovako ispalo. Navijao sam da Borusija bude sampion. Ne zato sad sto svi mrzimo Bajern, vec smo smo zeleli neku promenu u proteklih deset godina. Gubitnici sezone.
a

abc

pre 11 meseci

Lomim se već godinama ali posle ovog Borusija je samo mali, mali, mali Dortmundčić.
K

Koalic

pre 11 meseci

I onda neko govori kako je zvezda šampion u nameštanju, možda istočne Evrope ali ako gledamo celu Evropu onda je to definitivno nemačka liga.
j

jedini odvratniji

pre 11 meseci

Tim od bajerna mi je dortmund.Kakvu konkurenciju ima bajern mislim da ce bar 40 zaredom titula osvojiti...
K

Koalic

pre 11 meseci

I onda neko govori kako je zvezda šampion u nameštanju, možda istočne Evrope ali ako gledamo celu Evropu onda je to definitivno nemačka liga.
S

Steta...

pre 11 meseci

E ovomue fudbal, nema tu kalkulacija kome sta treba, svi igraju za svoj obraz. Herta ispala iz lige, dobija mec u gostima, Kelnu ama bas nista nisu potrebni bili bodovi, Bajern ih na misice dobio. A sta reci tek za Dortmund? Definitivno uvek osecaju pritisak velikih utakmica. Voleo sam da osvoje titulu, ali ipak imaju taj gubitnicki mentalitet, nikad nece biti na nivou Bajerna. Niko im sad nije bio kriv, sami su odlucivali, zicer covece.
7

78

pre 11 meseci

Gubitnici ili luzeri. To je dortmund
p

pazzo13071307

pre 11 meseci

Borusija i Arsenal da se odruze jer imaju taj gubiticki mentalitet ,nmg titulu kuci da osvoje u zadnjem kolu pa kako ce Ligu prvaka
G

Gostun

pre 11 meseci

Borusija bar ima jednu titulu LŠ
S

S23

pre 11 meseci

Ko bi rekao da i Enkuku i Nkuku igraju za Lajpzig :)
g

gos 33

pre 11 meseci

realno svaki komentar je suvisan...ovako izgubiti titulu...uzas...
B

Brangalj

pre 11 meseci

Najluzerskiji klub ikada!
s

sg018

pre 11 meseci

zato sto ste izneverili masu navijaca- sad svi oni koji su bili danas 20% manje za sezonsku
U

U Tem Denveru

pre 11 meseci

Klub sa pobednickim mentalitetom ce to uvek biti pa cak i onda kad ima trenera neznalicu. Isto vazi i za klub sa gubitnickim mentalitetom. Nije mi zao borusije, nije mi ni drago zbog bajerna. Jedino mi je zao zbog tuhela i ovih koji su ga doveli jer titulu nisu zasluzili
L

Lord Lukan

pre 11 meseci

Ljudi jednostavno imaju kompleks od Bajerna, za kojeg radi cela Bundes liga, i to je to!
4

421

pre 11 meseci

Pa je l' iko ocekivao da ce Dortmund da uzme titulu? Ja ne znam sta Bajern treba da uradi da bi izgubili titulu. Imas sve: Domaci teren, penal za izjednacenje, protivnika kome ne trebaju bodovi i ti opet uspes sve da uprskas. Svaka cast Bajernu a Dortmund je jos jednom dokazao da je apsolutno nedozreo klub u svakom smislu. Oni ne igraju na trofeje nego za prodaju igraca.
r

rsczz

pre 11 meseci

Jooooojjj Zileee noge ti se pozlatilee znaj da sam se radovao tvom golu samo tako, za mene ste sampioni!
ž

žurka nestala

pre 11 meseci

Žuti zid propo
v

venom

pre 11 meseci

Ogranicite ovog Support Tuchel na dva komentara radi preventive
s

shulz

pre 11 meseci

Znao sam da su luzerski klub i da im je Bajern utjerao strah u kosti, al sad su sami sebe prevazisli, pa ugasite se! Ne zasluzuju onakve navijace!
I

Iskren

pre 11 meseci

Šta reći... Nesposobni da pred svojim navijačima overe titulu. Strašno.
S

Support Tuchel

pre 11 meseci

Nadali su se zlobnici ali džaba ne može se ništa na silu i prevare, zato g. Tuchel i Bayern dižu ovu titulu za celu Bavariju
r

rd12

pre 11 meseci

Odlično, ne podnosim Dortmund, odvratan klub.
G

Gost99

pre 11 meseci

Ovo je bilo teze prosuti nego osvojiti ali svaka cast Borusiji koja dostize nove visine.Imam utisak da ovo Tekstilac iz Dervente ne bi prosuo
S

Support Tuchel

pre 11 meseci

Došao je na ekipu u raspadu i vinuo ih do nemačkog trona pa to mogu samo najveći ove igre što Mr. Tuchel svakako jeste!

DADDY94

pre 11 meseci

Jedna reč opisuje Dortmund kroz sve ove propale sezone: Jadnici ! Proklet bio dan kada mi je palo na pamet da navijam za njih i kidam svoje živce sezonama ...
X

XD

pre 11 meseci

Ja ne vidim zašto vi, teoretičari zavere, koji u svemu vidite neke nameštaljke uopšte pratite sport?! Možda ste u pravu. Možda je namešteno. Ali, ja da tako mislim ne bih nikada potrošio minut svog života na to. Vama ja sve namešteno a jiš uvek ste tu. Gledate, pratite, kimentarišete... Zašto???
n

niko123

pre 11 meseci

XD Sport?Industrija zabave ti je ovo.Sport je kada igras sa drustvom na nekom pasnjaku.Ovo ti je profesionalizam, potpises ugovor sa firmom, i radis kako ti se kaze.Sport je mozda bio pre 50 tak godina.Ovo ti je "hleba i igara"
X

XD

pre 11 meseci

@niko. Razumem ja to ali ne razumem zašto ga onda pratiš ako tako gledaš na njega?
n

niko123

pre 11 meseci

Odavno ne pratim fudbal,pogledam tu i tamo Partizan i kosarkasku reprezentaciju i to je to.Imam 34 godine, a "fudbal" sam batalio pre 10 tak godina, kada su uplivali razni menadzeri, biznismeni i ostali mutni likovi, kojima je fudbal na poslednjem mestu,tu su samo da operu pare, i kladionice, koje su sponzori klubovima a to ne bi smeli.Nadam se objavi komentara:)
p

pero 2

pre 11 meseci

Mislite prevara kakva se ne pamti ne samo za titulu nego i za Europu.Kakva slucajnost.
G

Gost0007

pre 11 meseci

Kakva sramota za Borusiju … I onda neko pita sto Bajern vlada Nemackom. Uplasili se titule, onaj onako noselantno suta penal, bruka i sramota. Ali moje postovanje Maincu, tim koji je dosao da igra muski iako im utakmica nista ne znaci, kapa dole.
@

@ssss

pre 11 meseci

Borusija je najluzerskiji klub ikada.Bajern se neće usrećiti sa Tuhelom.Čovek im je za kratko vreme promenio dnk pa sad gledamo Bajern koji brani 1:0 celo drugo poluvreme!!!!
G

GostNBG

pre 11 meseci

Ako nije namestaljka(a ne vidim zbog cega bi bila)onda je Borusija najluzerskiji klub ikada...
G

Gostun

pre 11 meseci

Borusija Dortmund – najgubitničkija ekipa u istoriji fudbala.
S

Support Tuchel

pre 11 meseci

Davnih dana je inače zaslužio sve ovo najveći trener današnjice, ali dobro ovako je još sladje!
D

Drilling

pre 11 meseci

Tuhel je mozda najjlosiji trener u danasnjoj eri...
4

46

pre 11 meseci

Deluje malo neverovatno, kao Obilić kad je osvojio, znamo svi na koji način... Izgleda mi da je i ovde takva priča, Bajern ima monopol na titulu u Nemačkoj i niko ne sme da pisne.
k

ko

pre 11 meseci

Borusiju d posle ovoga ikada u zivotu nazove velikim klubom,taj veze sa zivotom i fudbalom nema

Sakur

pre 11 meseci

Nek su kladionice dobro zaradile,ovaj majnc proslo kolo kuci izgubio od strutgarta sa 4:1 koji se borio a opstanak a pre toga izgubi isto kuci od salkea koji se isto borio za opstanak
A

Andre999

pre 11 meseci

Kladionice zaradile?Pa zar je neko igrao kvotu 1.25 na Dortmund?...4+ uhvaceno al jedva i to...
b

bobinjo

pre 11 meseci

Ako i treba da izgube titulu kada su nesposobni, igraju kući i ne mogu da dobiju...
S

Support Tuchel

pre 11 meseci

Tripleta osvojena!
d

dejanmr

pre 11 meseci

kakvi slepci.
O

Odgovor znate

pre 11 meseci

Arsenal, Totenhem, Dortmund, Partizan...Sta im je svima zajednicko?🤔
I

Inzaghi

pre 11 meseci

Najviše mi je žao Rojsa. Čoveka neće pa neće. Što se tiče BvB, kao i ostalih Nemačkih velikana, nažalost, pitanje je da li će se ikad pitati nešto u Nemačkoj i tek Evropi.
l

luzerinho

pre 11 meseci

Reus usao i nista napravio nije, ali gura ga se medijima nevideno nesto, cela ekipe borusije pala pod pritiskom, promasen penal, busna obrana i cao titula
S

Support Tuchel

pre 11 meseci

Sraman pokušaj pljačke na kraju u Dortmundu ali ne da onaj od gore sve se vidi sve se zna, zasluženo najbolji momci iz Bayerna i arhitekta tog uspeha g. Thomas Tuchel
o

ost031

pre 11 meseci

DRUŽE TI SI ZA LAZU!
N

Nenad1246

pre 11 meseci

Ko im kriv. Igrali ko Radnik iz Surdulice. Glupo i bez veze.
N

Nigeriac

pre 11 meseci

Kratko i jasno.. ...idioti. Molim lepo.
S

Sale543

pre 11 meseci

Kakva crna tragedija? Meni nikad draze nije bilo iako ne volim Bajern, ljudi culi da je 1:1 u Kelnu i prestali da igraju, da su igrali i tad verovatno bi pobedili, ovako ostaju najveca luzerska ekipa u istoriji, pa za njima Arsenal i Partizan.
n

nepozvan gost

pre 11 meseci

E ko vas sisa i treba da je izgubite
Б

Блок

pre 11 meseci

Е Бвб ццц... Али зашто је фудбал кева,нема позивница и унапред уписаних у ЛШ...него ко заслужи...Унион у ЛШ,нема е ви не можете ,позивамо Леверкузен.
L

Legionar23

pre 11 meseci

Koliko je smesna ova Borusija, ali samo sam zbog Rojsa navijao da preokrenu... Kakva steta, ako je neko zasluzio da uzme titulu sa svojim klubom na svom stadionu, to je Marko!
R

Rubikova kocka

pre 11 meseci

Auuuuuuuu neće ti vi narednih 20 godina biti šampioni 🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️
S

Support Tuchel

pre 11 meseci

Ne može se silom protiv MAGIJE g. Thomas Tuchela!!!!
r

river plate

pre 11 meseci

Borusija je javeca gubitnicka ekipa u ligama 5tice dokazano 20 god unazad .... ne umeju ljudi da pobede kad treba