TRANSFERI (16. januar): Poketino ne dovodi nikog umesto Kejna?! Dabur u Sevilji, Nijase u Kardifu, čeka se Sala! Vest Hem došao u Vigo Gomeza, Anderleht tera Vranješa

Vreme čitanja: 17min | sre. 16.01.19. | 19:22

Pratite sa nama dešavanja sa fudbalske pijace

NAJVAŽNIJE VESTI DANA

- Munas Dabur u Sevilji! Opširnije OVDE
- Štutgart za 12.000.000 evra obezbedio transfer Ozana Kabaka. Opšrinije OVDE
- De Jong i definitivno odbio Barsu zbog Pari Sen Žermena. Opširnije OVDE. 
- Đenova nudi 10.000.000 evra za Radeta Krunića. Opširnije OVDE
- Sevilja na nogama, sleteo je Munas Dabur! Opširnije OVDE.
- Anderleht doveo zvanično najboljeg igrača austrijske Bundeslige! Opširnije OVDE.

Izabrane vesti


To bi bilo sve od nas za danas, poštovani čitaoci. Čekamo vas sutra u novom celodnevnom blogu. 

22.42 - Beskrajna lista napadača koje bi Barselona mogla da dovede ove zime popunjena je još jednim imenom – Karlosa Vele. Radio Kadena Ser javlja da nekadašnji centarfor Real Sosijedada ime na listi želja Barsine uprave, prvenstveno iz razloga što ima veliko iskustvo igranja u Primeri, a uz to ne košta mnogo.

21.31 Sebastijano Đovinko je privukao interesovanje nekoliko arapskih klubova! On je ušao u poslednju godinu ugovora sa Torontom, zbog čega je dodatno interesantniji mnogim stranama.

21.02 - Nisu samo Milan i Porto zainteresovani za Maruana Felainija, tu je i Guangdžou Evergrande. Kinezi su baš jako zagrizli.

20.32 - ZVANIČNO: Majorka je predstavila novog centarfora – Anta Budimira! On je stigao iz Krotonea na pozajmicu do kraja sezone.

20.26 - River Plejt pokušava da dovede iskusnog ofanzivca Belgrana i legendu Anderlehta Matijasa Suareza. On ima aktivan ugovor do juna 2022. godine i otkupnu klauzulu od 3.000.000 evra.

20.21 - Četiri odjednom! Vilijam Venker, Sesk Fabregas, Naldo i Fode Balo Ture predstavljeni su danas kao novi igrači Monaka! Ali, zbog strogog pravilnika Lige 1 nisu mogli da izađu na teren protiv Nice, pošto se radi o odloženoj utakmici.

20.12 - Spektakularna jednočasovna konferencija Marsela Bijelse povodom medijske hajke o navodnoj špijunaži Frenka Lamparda pred veliki okršaj s Derbijem. Ovo treba pročitati. Opširnije OVDE.

20.10 - Posle dovođenja Petera Zulja, Anderleht razmišlja i o odlascima. Navodno, neimenovani arapski klub nudi Ivanu Santiniju brdo para, a Anderlehtu takođe odlično obeštećenje, što je zainteresovalo ljude u briselskom klubu.

20.07 - Izgleda da će Arsenal najveću pažnju ovih dana ipak investirati u dovođenje Denisa Suareza. O tome se priča praktično još i pre nego što je prelazni rok počeo. Suarez želi u Arsenal, sada je samo bitno da se klubovi dogovore. A Barselona traži oko 23.000.000 evra. Arsenal bi pre pozajmicu, pa da onda razgovaraju o kupovini.

20.01 - Uprkos izvesnom dolasku Umara Nijasea, Kardif i dalje želi Emilijana Salu. On je trenutno na klupi, pošto Nant igra utakmicu protiv Nima, a tokom dana su se pojavile informacije da je otišao iz kluba kako bi završio transfer u Kardif.

19.59 GOTOVO: Musa Dembele prelazi u Guangdžou R&F za sumu od 13.000.000 evra. Dembele je od juče u Kini, a iako je prvobitno trebalo da potpiše za Peking Guan, u poslednjem trenutku je došlo do promene, pošto je Guangdžou ponudio malo više.

19.51 - Galatasaraj želi pod hitno da se reši Sofijana Fegulija zbog njegove ogromne plate tamo i nada se ponudama iz Kine i Saudijske Arabije. Feguli u Galati dobija 4.500.000 evra godišnje!

19.49 - Čelnici Vest Hema doputovali su danas u Vigo kako bi direktno pregovarali sa Seltom transfer Maksija Gomeza, pišu tamošnji mediji. Radio Vigo tvrdi da Gomez ima otkupnu klauzulu na 50.000.000 evra, ali da Vest Hem ne planira da ponudi više od 20.000.000 evra. Transfer će biti finansiran iz prodaje Marka Arnautovića. Opcija je i Kalum Vilson, ali Bornmut traži 84.000.000 evra.

19.42 - Dobre vesti za navijače Juventusa. Naime, Mario Mandžukić je dao izjavu novinarima u kojoj je rekao da će se na teren vratiti najverovatnije za tri-četiri sedmice i da povreda butnog mišića nije toliko strašna kako se piše. Podsetimo, pojedini italijanski mediji objavili su da Mandžu čeka pauza od četiri meseca...

19.38 DOGOVORENO: Kardif Siti je sklopio pakt sa Evertonom i dovodi Umara Nijasea na pozajmicu do kraja sezone! Generalni direktor Kardifa Ken Ču potvrdio je za Skaj da se Nijase čeka u južnom Velsu na medicinskim pregledima. Everton je pre bio za prodaju, ali Kardif nema 20.000.000 evra za obeštećenje. 

19.22 ZVANIČNO: Anderleht je doveo najboljeg igrača Šturma iz Graca i austrijske Bundeslige za prošlu sezonu, Petera Zulja. Obeštećenje je 4.000.000 evra, a ugovor je potpisan do juna 2022. godine. Opširnije OVDE.

19.12 - Mančester Siti na pragu dovođenja talentovanog veziste splitskog Hajduka, Anta Palaverse. Navodno, na direktnu inicijativu Pepa Gvardiole. Opširnije OVDE.

19.07 - Selta razmišlja o tome da proda Stanislava Lobotku, ali samo po ceni većoj od 20.000.000 evra. Navodno se interesuje Napoli, ali je to veliki novac u ovom trenutku.

18.51 Maurisio Poketino je indirektno poručio da neće dovoditi nove igrače, uprkos tome što se Hari Kejn povredio?! Da li je ovo samo paravan za neki veliki transfer, ili zaista tako misli? Navijači Totenhema neće biti zadovoljni, jer se Kejn vraća tek u martu...

18.39 - Zanimljivosti sa Bijelsine konferencije za štampu koju je sazvao za 18 časova. On je pred novinare izneo sve snimke Derbijevih utakmica iz prošle sezone, kao i detaljne analize svih mečeva. Ovim je želeo da pokaže da se ne bavi nečasnim radnjama i da ne špijunira protivnika bez njihovog znanja, jer ima ceo tim saradnika koji rade na analizama do najsitnijih detalja. Ovim je stavio tačku na sve spekulacije da radi nešto što se ne sme... Ujedno, od otkaza koji su ostrvski mediji pompezno najavili - nema ništa! Čovek ostaje na klupi Lidsa i dalje. 

18.25 - Anderleht nudi Ognjena Vranješa svim zainteresovanim klubovima i želi da ga se reši posle velikog skandala u kojem se štoper Bosne i Hercegovine našao. On, inače, odbija da ode iz kluba, što su potvrdili i njegovi agenti.

18.20 - EKSKLUZIVNO: MOZZART Sport potvrđuje da je golgeter Salcburga Munas Dabur upravo sleteo u Sevilju, pošto smo upravo dobili materijal sa lica mesta! Podsetite se OVDE priče o celoj operaciji. 

18.10BOMBA: Skaj Sport javlja da će Gonzalo Iguain doći na pozajmicu do kraja sezone, uz opciju kupovine! Ranije smo pisali da Iguain nije u startnoj postavi za meč Superkupa protiv Juventusa u Džedi i da se ubrzanim ritmom završavaju detalji posla. Čekamo, čekamo...

17.59 ZVANIČNO: Keln je objavio na zvaničnom sajtu da će na leto dovesti ponajboljeg igrača Cvajte, Kingslija Šindlera iz Kila. Šindler stiže kao slobodan igrač, pošto mu ugovor ističe u junu, a potpisao je ugovor do juna 2023. godine.

17.55 - Juventus bi uskoro trebalo da završi transfer mladog veziste Gornika iz Zabrežja, Simona Zukovskog, za sumu od 5.000.000 evra. Posle toga bi Zurkovski trebalo da ode u Đenovu na pozajmicu.

17.52 PUKLO JE: Zamršeni pregovori na relacijama Selta – Al Ahli i Al Ahli – River Plejt! Zbog toga što saudijski klub nije uspeo da se dogovori sa šampionom Kopa Libertadores oko transfera Paula Dijaza, izgleda da će propasti i Al Ahlijevi pregovori oko kupovine Gustava Kabrala iz Selte. Dva posla su u uzročno-posledičnom odnosu.

17.49 - DEFINITIVNO: Gonzalo Iguain je na klupi Milana! Da li će mu ovo biti poslednja utakmica u dresu Rosonera?

17.48 Rijad Budebuz bi mogao u Bolonju! Iz seviljskih medija stiže informacija da su Bolonja i Betis u poodmakloj fazi pregovora, a da Pipo Inzagi baš insistira na Budebuzu.  

17.45 - Drama u Torinu, postoje indicije da Mario Mandžukić neće igrati naredna četiri meseca zbog povrede butnog mišića! Opširnije OVDE.

Da li će Juventus krenuti po pojačanje? Među navijačima provlači se dobro poznato ime - Gonzalo Iguain

17.32 ZVANIČNO: Sevilja je predstavila štopera! Maksimilijan Veber potpisao je ugovor do juna 2023. godine za sumu od 11.000.000 evra. Oko 10.600.000 evra ide odmah, a još 400.000 evra biće naplaćeno naknadno.Veber će prvo biti na šestomesečnoj pozajmici u Sevilji, a onda će se i zvanično oprostiti od Ajaksa.

17.28POTVRĐENO: Lilov predsednik Đerar Lopez upravo je izjavio da će hitronogi ofanzivac Nikola Pepe sigurno ostati u klubu do kraja sezone! Za njega se najviše interesuje Arsenal.

17.16 - Sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić potvrdio je za Bild da je klub u razgovoru sa Čelsijem oko transfera Kaluma Hadson Odojija. Plavci za ovu operaciju i dalje traže 40.000.000 evra. Opširnije OVDE.

17.12 ODBIJENO: Tuluzov vezista Maks Gradel odbio je, kako navodi saudijski Skaj Sport, prebogatu ponudu Al Ahlija, pošto želi karijeru da nastavi u Francuskoj.

17.08 - Još vesti iz Mančester junajteda. Prema informacija uglednog britanskog lista Telegraf, Markos Roho neće otići sa Old Traforda pre kraja sezone. Dakle, ništa od transfera ove zime, osim u slučaju ponude koja se ne odbija.

17.04 - Votford hoće Fransou Kamana iz Bordoa, a on želi samo u Monako! Stršljenovi još nisu dostavili zvaničnu ponudu, a ona bi trebalo da iznosi bar 20.000.000 evra. Monako nije spreman da ponudi više od 13.000.000, a Votford više od 16.000.000 evra.

17.01 ZAKUVALO SE: Potpredsednik Monaka Vadim Vasiljev tvrdi da klub ima dogovor sa Valensijom i Mišijem Batšuajijem oko transfera, ali da Čelsi koči! Naime, Plavci sada žele da prodaju Batšuajija, kako bi obezbedili novac za transfere ove zime. Monaku se to ne dopada. A juče je sve izgledalo kao da je gotovo...

16.56 - ČELSI: Iz Italije stižu informacije da Gonzalo Iguain neće početi utakmicu Superkupa Italije protiv Juventusa u Džedi! Argentinac je izgleda na pragu transfera u Čelsi i radi se na sređivanju detalja...

16.53 - Izgleda da će Skot Mektominaj biti prosleđen na pozajmicu do kraja sezone, javlja BBC. Talentovani vezista odigrao je samo jednu utakmicu otkako je Ole Gunar Solskjer stigao u klub, iako je bio miljenik Žozea Murinja. Ne zna se još gde bi mogao da nastavi karijeru.

16.45 - Izgleda da je ipak lažna uzbuna. Sa Ostrva stižu informacije da Marselo Bijelsa možda i neće podneti ostavku, već da će Argentinac javno isprozivati čelnike Fudbalske asocijacije Engleske... Videćemo, svakako je konferencija zakazana za 18 časova po našem vremenu. 

16.39 - NAJNOVIJA VEST: U najavi je hitna konferencija za novinare na Eland Roudu, izgleda da će Marselo Bijelsa podneti ostavku! Čekamo detalje...

16.32BLIZU JE: Bornmut se sprema da šokira sve na zimskoj pijaci, pošto uskoro zatvara transfer Brentfordovog štopera Krisa Mefama za 17.000.000 evra! Opširnije OVDE.

16.26 - Skauti Mančester junajteda najavljeni su na sledećoj utakmici PSV iz Ajndhovena, na gostovanju Emenu u Erediviziji. Razlog dolaska je odlični mladi napadač Stiven Bergvajn, koga PSV ceni na 30.000.000 evra.

16.23 - Levokrilni napadač Portimonensea Šoja Nakađima, koji je ove sezone ostavio mnoge skaute bez daha, na kraju se seli u katarski Al Duhail! A bio je na radaru Porta, Benfike, Vulverhemptona i Lestera. Opširnije OVDE.

16.11 - Nije samo Juventus zainteresovan za Emersona Palmijerija iz Čelsija, tu je i Atletiko. Rohiblankosi su potencijalno u problemu, jer su na izlaznim vratima Filipe Luis i Lukas Ernandez. Opširnije OVDE.

- To bi bilo sve od Aleksandra Gligorića za danas, s vama će sada biti Nikola Stojković, a kasnije se pridružuje i Milan Zdravković.

15.59 - Još jedno pojačanje u Ueski. Stigao je 21-godišnji Janhel Erera iz Mančester Sitija. Na pozajmicu... Prošlu sezonu je igrao kao pozajmljen fudbaler Sitija u Njujork Sitiju. 

15.51 - ZVANIČNO: Red Bul Salcburg je potvrdio da je prodao Munasa Dabura u Sevilju ali da Izraelac ostaje u Austriji do juna kao pozajmljen igrač. 

15.45 - Najnovija vest: Totenhemova ideja za zamenu Harija Kejna je Divok Origi iz Liverpula. Belgijanac je rezerva u Liverpulu koji želi da ga zadrži, ali šansa da igra u Totenhemu umesto povređenog Kejna zvuči primamljivo. 

15.36 - Bešiktaš je juče ostao bez Rajana Babela, a kao zamenu za Holanđanina želi hrvatsko krilo Marka Pjacu. Turci nude Juventusu pozajmicu s obaveznim otkupom ugovora za Hrvata koji je razoračao na pozajmici u Fiorentini. 

15.27 - Đenova se sprema za prodaju Kšištofa Pjonteka, a naslednik bi mogao da bude sličan tip. Grifoni su zainteresovani za mladog poljskog napadača Karola Sviderskog iz Jagielonije. 

15.20 - ZVANIČNO: Španski fenjeraš Ueska je za 2.000.000 evra iz Ekstramadure angažovala napadača Enrika Galjega. 

15.15 - ZVANIČNO: Italijanski golman Simone Skufet je prešao iz Udinezea u Kasimpašu na pozajmicu do kraja sezone. 

15.09 - Iskusni švajcarski defanzivac Joan Đuru je slobodan igrač. SPAL je raskinuo ugovor sa njim i slobodan je u izboru nove sredine. 

15.01 - Da li bi Totenhem posle povrede Harija Kejna trebalo da krene po napadača? Pominje se ime Marka Arnautovića, opširnije čitajte OVDE.

15.00 – Talentovani vezista Mančester Sitija Jangel Erera (21), srebrni sa Mundijalita 2017. godine, ide na kaljenje u Uesku. Da se privikne na Evropu, pošto je do sada igrao za Njujork Siti, sa Andreom Pirlom i Davidom Viljom.

14.42 - Gonzalo Iguain je pod znakom pitanja za večerašnji duel Superkupa protiv Juventusa u Saudijskoj Arabiji. Italijanski mediji pišu da se Argentinac naprasno razboleo i da ima temperaturu, mada ima mnogo sumnji da Pipita ne želi da igra zbog željenog transfera u Čelsi. Kvote za meč Milan i Juventusa, pogledajte OVDE

14.40 - Evo nade za Arsenal da se reši Mesuta Ozila! Kineski Šangaj SIPG koji je ranije pravio velike transfere Oskara, Hulka i Elkesona želi i nemačkog vezistu. Arsenal jedva čeka da se reši Ozila i njegove astronomske plate, ali nijedan klub ne želi da preuzme takvo finansijsko breme na sebe. Kinezi bi mogli... 

14.33 - Srpski vezista Darko Brašanac je otkrio za španske medije da bi voleo da ostane u Alavesu i sledeće sezone iako mu na leto ističe pozajmica iz Betisa. 

14.24 - ZVANIČNO: Iskusni kamerunski vezista Stefan Mbija je slobodan igrač pošto je raskinuo ugovor sa Renom. 

14.19 - BOMBA! Totenhem želi Marka Aranutovića kao zamenu za povređenog Harija Kejna! Uskoro opširnije... 

14.13 - Fiorentina je dobila dve ponude za pozajmicu mladog golmana Bartolomeja Dragovskog. Jedna je od danskog Vejla, a druga od drugoligaša Livorna. 

14.09 - Borusija Dortmund je odlučila da u budućnosti više ne prodaje igrače Bajernu iz Minhena. Opširnije OVDE

14.05 - Kako MOZZART Sport saznaje, čeka se još samo definitivan dgovor Brage i Majorke za prelazak Zvezdinog napadača Nikolje Stojiljkovića na pozajmicu u tabor španskog drugoligaša. Do kraja dana bi transfer trebalo da bude ozvaničen. 

13.59 - Kao što smo i pisali ranije, Frenki de Jong je definitivno odbio Barselonu i ide u Pari Sen Žermen. Koji su razlozi za to, u opširnijoj priči OVDE

13.55 - Najbolji igrač crnogorske lige Stefan Lončar se seli iz Sutjeske u španski Alaves, ali će odmah biti prosleđen na pozajmicu hrvatskoj Istri. Podsetimo, za Lončara se interesovao i Čuakrički. Opširnije OVDE

13.48 - RB Lajpcig je potvrdio da je primio značajne ponude za napadača Žan Kevin Ogustana ali da nema nameru da proda Francuza u januaru. 

13.40 - ZVANIČNO: Najbolji strelac crnogorske lige Stefan Milošević je prešao iz danilovgradske Iskre u belgijski Beveren sa kojim je potpisao ugovor na tri i po godine.  

13.35 - BLIZU! Emilijano Sala se izgleda ipak seli u Kardif. Nakon što je prva ponuda Velšana od 15.000.000 evra glatko odbijena u Nantu, Kardif je podigao ponudu na 20.000.000 evra koju će Francuz najverovatnije prihvatiti. Evo opširnije priče OVDE.

13.27 - Mladi napadač Luka Zahović bi mogao da napusti Maribor i preseli se u izraelski Hapoer Ber Ševu. 

13.20 - Bajernov sportski direktor Hasan Salihamidžić je potvrdio da će Hames Rodrigez ostati i u drugom delu sezone i da će pozajmica iz Reala biti odrađena do kraja. 

13.12 - Bolonja i Kaljari razmišljaju o trampi napadača. Inzagijev tim bi dobio Dijega Farijasa, a na Sardiniju bi se preselio njegov imenjak Falćineli

13.05 - GOTOVO! Francuski u španski mediji javljaju da je Frenki de Jong i definitivno odbio poslednju ponudu Barselone i da je odabrao Pari Sen Žermen. Transfer bi mogao da bude i zvanično potvrđen u narednim satima. Završi se i ta saga... 

12.58 - BOMBA! Munas Dabur u Španiji! Izraelac iz Red Bul Salcburga se seli u Sevilju u transferu teškom 15.000.000 evra. Već je na putu iz Minhena za Sevilju, a transfer je završio poznati srpski menadžer. Opširnije OVDE.  

12.54 - Arsenal pokušava da se reši Mesuta Ozila i njegovog ogromnog ugovora. Nemac je ponuđen Interu i Ateltiku, ali nema pozitivnih signala da su pomenuti klubovi spremni da izdvoje veliki novac za njega. 

12.45 - Evo i priče o Štutgartovom velikom pojačanju. Švabe su ispred nosa Interu, Romi i premijerligašima uzele supertalentovanog Ozana Kabaka iz Galatasaraja. Visina transfera je 12.000.000 evra. Opširnije OVDE

12.39 - Iskusni Urugvajac Martin Kaseres iz Lacija je želja Bolonje i Parme, a on bi radije kod Inzagija nego na Tardini. 

12.35 - GOTOVO! Štutgart je doveo zamenu za Benžamina Pavara! Uskoro opširnije... 

12.27 - Za danas je zakazan sastanak čelnika Fiorentine i Empolija oko detalja za pozajmicu Dušana Vlahovića, Empoli bi da ubaci opciju o otkupu ugovora, Fiorentina bi da zadrži mladog Srbina... 

12.23 - Napoli je spreman da pozajmi Marka Roga u Sevilju, ali pod astronomskim uslovima. Napolitanci traže od Sevilje da se obaveže na otkup hrvatskog veziste na kraju sezone za čak 40.000.000 evra. Što je mnogo, mnogo je... 

12.15 -  Glazgov Rendžersi žele 19-godišnjeg makedonskog vezistu Mileta Todorova koji igra za hrvatski Novigrad. 

12.11 - Nekadašnji omladinski reprezentativac Holandije i prvotimac Viljema II, Herenvena i brojnih klubova, Jerun Lumu stiže u podgoričku Budućnost. Holanđanin ima 23 godine i igra kao krilni napadač. 

12.09 - GOTOVO: Stiglo je i prvo pojačanje u River Plejt! Paragvajski defanzivac Robert Rohas koji igra kao desni bek ili štoper je danas doputovao u Buenos Ajres na potpis ugovora. River je paragvajskom Guaraniju platio 1.500.000 dolara za 50 odsto valsništva nad Rohasom. Druga polovina ostaje u vlasništvu menadžerske agencije... 

12.02 - Još jedan igrač napušta Fuleam. Reč je o vezistu Kevinu Mekdonaldu koji nije u prvom planu kod Ranijerija. Fulam je spreman da ga pusti negde na pozajmicu. Kod Jokanovića je prošle sezone u Čempionšipu bio jako koristan i zahvalan igrač. A nije skup... 

11.55 - Nekadašnji Zvezdin vezista Marko Blažić bi trebalo u narednim danima da raskine ugovor sa turskom Lamijom, javljaju grčki mediji.

11.53 - Real Madrid, Barselona, Atletiko, Valensija, Betis... Svi najveći španski klubovi traže "devetke" opširnije OVDE

11.49 - ODBIJENO! Ništa od najskupljeg pojačanja u istoriji Kardifa! Bar za sada... Nant je odbio Kardifovu ponudu tešku 15.000.000 evra za argentinskog napadača Emilijana Salu. Kanarinci traže 22.000.000 evra za Argentinca koji je oduševio ove sezone. Kardif sa igračem već ima dogovor, ali moraće Nil Vornok da zatraži od uprave još novca ako misli da smekša Nant. 

11.44 - Arsenal baš i nema veliki budžet u ovom prelaznom roku, ali ima želje. Pored Janika Fereire Karaska, Arsenal hoće i Hamesa Rodrigeza. Ali to je malo verovatna opcija. Iako su spremni da za 3.000.000 evra preuzmu poslednjih šest meseci njegove pozajmice iz Reala u Bajernu. 

11.35 - Pored Felainija, još jedan igrač Mančester Junajteda nije u planovima Ole Gunara Solskjera. Norvežanin je dao zeleno svetlo i za prodaju Markosa Roha kako bi oslobodio prostor u budžetu za dovođenje kvalitetnijeg defanzivca. 

11.27 - Fulam je juče dobio prvo pojačanje (opširnije OVDE), a sada je na pomolu i prvi odlazak. Iskusni napadač Flojd Ajite se vraća u Francusku jer nema minutažu u Fulamu. Najverovatnija destinacija je Kaen. 

11.23 - Betis se ne žali! Zeleno-beli iz Sevilje žele prvo da se reše Inuija i Budebuza, a da potom dovedu ozbiljnog napadača. Prva želja im je pozajmica Lautara Martineza iz Intera o čemu smo pisali juče. Ali ako ne uspeju u tome, pokušaće da u Španiju vrate Sedrika Bakambua iz Kine. 

11.16 - Lacio se vraća po Veslija! Rimljani opet hoće brazilskog napadača iz Briža. Prošlog leta su nudili 12.000.000 evra, za njega, Briž je tražio 15.000.000. Sada je situacija još teža jer Belgijanci za svog najboljeg napadača traže 20.000.000 evra. Da li će se Lotito otvoriti? 

11.10 - Roma je našla još jednu "low-cost" varijantu za odbranu. Monći želi brazilskog štopera Lukasa Verisima iz Santosa. On je letos bio blizu prelaska u Torino, a cena mu je oko 3.000.000 evra. 

11.03 - Lids je baš ozbiljan ove zime. Bijelsa traži i krilo, a prva meta je Den Džejms iz Svonsija. Međutim, tu je i alternativa ako Labudovi odbiju 3.000.000 evra za Džejmsa. Rezervna opcija je Kalum O' Dauda iz Bristol Sitija. 

10.59 - Da li će Milan pogrešiti ako se odrekne Gonzala Iguaina? Tom temom se ovoga jutra u kolumni za MOZZART Sport bave naš dopisnik Željko Pantelić i legendarni Romin napadač Roberto "Bomber" Pruco. Podsećaju na sličnu situacija Edina Džeka i Čelsija prošle zime. I da li je još rano za Patrika Kutronea da bude vođa Milanovog napada? Opširnije OVDE

10.55 - Bornmut je rešio da ozbiljno odreši kesu! Premijerligaš je ponudio 15.000.000 funti za Brentfordovog 21-godišnjeg štopera Krisa Mefama. Prethodna ponuda od 10.000.000 funti je glatko odbijena. 

10.47 - Đenova je podigla ponudu za Radeta Krunića na 9.000.000 evra! Uz milion kroz bonuse. To je otprilike ono što Empoli traži. Ali nije još gotovo... Opširnije OVDE

10.40 - Janik Fererira Karasko je najbliži prelasku u Arsenal. Belgijanac želi da napusti kineski Dalijan, Arsenal želi da ga dovede, ali će igrač morati da pristane na smanjenje ogromne plate koja iznosi oko 10.000.000 evra godišnje. 

10.33 - ZVANIČNO: Nekadašnji Partizanov štoper Branko Ilić je potpisao ugovor do kraja sezone sa danskim Vejlem. On dolazi kao slobodan igrač posle raskida ugovora sa Olimpijom. 

10.29 - BLIZU! Milan bi danas mogao da potvrdi transfer 18-godišnjeg štopera Tijaga Đaloa iz B tima lisabonskog Sportinga. Italijanski mediji pišu da je Leonardo postigao dogovor sa igračem kojem ugovor ističe u junu i da je problem samo Sporting. Đaloa je želeo i Lacio. 

10.23 - ODBIJENO: Napolijeva ponuda za Stanislava Lobotku od 2.000.000 evra uz opciju otkupa za 15.000.000 evra je glatko odbijena u selti. Španski klub ne želi ni da razgovara o pozajmici. 

10.20 - Italijanski mediji navode da je Inter odbio ponudu tešku 25.000.000 evra za vezistu Roberta Galjardinija. Ne navodi se koji klub je u pitanju. Iako nije standardan, Nerazuri žele da zadrže Galjardinija

10.17 - GOTOVO! Realov treći golman Kiko Kasilja se nalazi u Lidsu na lekarskim pregledima. 

10.14 - Milan je spreman da kupovinu Kšištofa Pjonteka finansira rasterećivanjem budžeta u vidu raskida Iguainova pozajmice, ali i prodaje Hakana Čalhanoglua. RB Lajpcig je juče povećao ponudu za Turčina na 22.000.000 evra i Milan bi je najradije ptrihvatio, ali trener Gatuzo tvrdoglavo odbija ideju o odlasku Čalhanoglua

10.10 - Mančester Junajted je spreman da sasluša ponude za Maruana Felainija. Podsetimo, do sada su se Milan i Porto inetersovali za Belgijanca, ali nije bilo naznaka da Junajted želi da ga proda. Izgleda da je Solskjer promenio status Felainija na Old Trafordu. 

10.08 - Danijel Staridž će ostati do kraja sezone u Liverpulu, ali bi već sada mogao da potpiše predugovor za sledeću sezone. Engleski napadač ima ponude iz američke MLS lige da sada potiše predugovor i priključi im se kada se sezone u Engelskoj završi. 

10.05 - Čelsi je podigao ponudu za Zenitovog vezistu Leandra Paredesa. Plavci sada nude 35.000.000 evra za Argentinca, pet više nego na poečtku. Podsetimo da Zenit traži 40.000.000 evra za svog plejmejkera. Možda je sada red na Ruse da naprave ustupak? Sari vidi Paredesa kao zamenu za Fabregasa

10.01 - Čelsi je u sve većem strahu da će na leto izgubiti Edena Azara. Iz Belgije stižu informacije da je Azar odbio dve ponude za novi ugovor i da želi na leto da pređe u Real Madrid. Opširnije OVDE

Dobro jutro čitaoci MOZZART Sporta i dobro došli na još jedan celodnevni blog u kome ćemo pratiti najaktuelnija dešavanja sa transfer pijace. Prelazni rok je ušao u drugu polovinu i treba očekivati rasplet situacije u mnogima pričama. Sa vama je danas Aleksandar Gligorić, a pre nego što krenemo, OVDE se informišite oko svega što se juče dešavalo širom fudbalske planete uz podsećanje da sve vesti sa transfer pijace možete pronaći na tagu ZIMSKI PRELAZNI ROK 2019.


tagovi

Zimski prelazni rok 2019Transferi uživo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara