Tri pobede Čukaričkog nad Partizanom u četiri dana

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.04.24. | 19:02

Brđani posle uspeha u seniorskom duelu, bolji od crno-belih i u kadetskoj i omladinskoj kategoriji

Pobedom na domaćem terenu protiv Partizana (3:2) Čukarički je režirao idealnu uvertiru u plej-of Mozzart Bet Superlige, ali i potvrdio epitet domaćina kojem crno-beli nerado idu u goste. Treća uzastopna pobeda Brđana u susretima sa gradskim rivalom donela je dragocene bodove ekipi koju sa klupe predvodi Goran Stanić, a ne uspeh seniorskog tima nadovezale su se pobede kadeta i omladinaca protiv istog rivala.

Stopama seniora krenuli su omladinici, te je ekipa Pavla Delibašića na stadionu BASK-a slavila protiv vršnjaka iz Humske (4:0), u okviru 22. kola Omladinske lige Srbije. Juniori Brđana su poveli golom Vojina Serafimovića u 14. minutu, prednost je duplirao Jovan Vojnović u 50, a trijumf je sa dva gola potvrdio Marko Arsović, koji je pogađao u 70. i 83. minutu.

Izabrane vesti

Potom su do pobede došli i izabranici Lazara Popovića, koji su u okviru 22. kola Kadetske lige Srbije takođe bili bolji od crno-belih (3:1). Biseri sa Banovog brda su poveli preko Filipa Matijaševića u sedmom minutu, a prednost je duplirao Stefan Mladenović u 29.

Gosti su se u meč vratili autogolom Mateje Krstića u 32, a trijumf Čukaričkog overio je svojim drugim golom Mladenović, koji je pogodio i u 66. minutu.



tagovi

ČukaričkiFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara