Komentari na vest

Uložili 2.000.000.000 evra na renoviranje stadiona, a trava nije dobra!?

h

haha, pa sta mislis ti?

pre 20 dana

Da ce City kući da se brani? pa oni du ih nabili u 16 bez 3 skoro pa kljućna igrača , videćeš na Etihadu šta je prednost domaćina.
L

Lineker

pre 20 dana

U sudarima vrhunskih timova nekad nijanse odlučuju. Nekome je smešno što se fudbaleri žale na travu,ali to su toliko dobro podmazane mašinerije od igrača da mogu sitnice da ih ometu. U finalu SP 1978 između Argentine i Holandije,domaćin je igrao klasičan južnoamerički "prljav"fudbal dok je Holandija još od prethodnog Sp-a bila začetnik totalnog fudbala,modernog shvatanja igre čiji se obrisi vide i dan danas. Argentinci znajući da su inferiorniji jednostavno nisu pokosili travu pred početak meča i tako usporili protivnika. Holanđani se žalili čim su izašli na teren jer su odmah videli da će igrati na klasičnoj livadi,ali meč je ipak odigran i ostalo je istorija.
d

d.g.

pre 20 dana

Dođite u Srbiju da vidite šta je travnata podloga.
K

Kakve

pre 20 dana

Ovo veze ima sa nama, ali ti više voliš popljuvati Srbiju, nego se leba najesti. Kakvih sve ljudi ima u ovoj zemlji, strašno.
N

Na

pre 20 dana

Šta se sveo ovaj fudbal, razmažena derišta. Nekad se fudbal u evropi po snegu igrao, pa se nisu žalili. Tsčno su ljudima zgadili ovu lepu i jednostavnu igru. Ali su najjači kad krenu priču o formacijama. Da čovek ne poveruje šta pričaju.
n

nadrealnooo

pre 20 dana

Eh losa trava sta sve moze da uradi...
д

дођи у

pre 20 dana

Јовањицу да видиш како је кад се направи добра трава...у Бачкој Тополи игра ТСЦ,а у аЈовањици ТХЦ....
B

Bukvalno ooo

pre 20 dana

Baš sam prokomentarisao da je teren kao u Surdulici. Nisam mogao da verujem.
0

01

pre 20 dana

Iskreno nisam gazio po Bernabeu kao Rodri ali sa tv-a mi je izgledala kao da igram pes sa losom grafikom ili je do reflektora samo. Trebali su mozda jos jedno pola milijarde da uloze da posade nesto dobro da se primi a da ne skladiste 3 nivoa ispod zemlje
R

Robert Lewandowski

pre 20 dana

Gvardiola se uvek zali na travu. Secam se kada je bio u Bajernu, da je nakon meca sa Atletikom izjavio da nisu pokosili travu i da nije bila po standardima. 😅
D

Deniz

pre 20 dana

Taktika. To je znao i Murinjo da uradi dok je treniirao Čelsi i Real Madrid(za Inter ne znam). Znao je da Barcelona voli da igra pass igru, zato bi pustio dužu travu da bi im otežao. Nekad bi i više bio nakvašen teren da bi lopta bježala, jer kad je suvo vrijeme, ko se nada da će teren biti mokar kao da je kiša. Mislim da je ovo taktika Madriđana.
P

Pa i nije

pre 20 dana

Im se isplatila.Siti nosi odlican rezultat kuci...
@

@pa i nije

pre 20 dana

Сити не носи никакав резултат кући, јер правило гола у гостима не важи. Значи нико није у предности, једино што Сити има домаћи терен, ал се креће опет од 0.
D

Djape45║

pre 20 dana

"jedino"