Uroš Radaković potpisao i za 11. različiti klub u karijeri

Vreme čitanja: 1min | ned. 24.07.22. | 21:04

Nova stanica je Turska

Živopisnu karijeru ima srpski defanzivac Uroš Radaković. A ona je danas dobila novu epizodu.

Radaković je zvanično predstavljen kao pojačanje turskog prvoligaša Ankaragudžua. To mu je 11. različit klub u karijeri. A tek mu je 28 godina...

Izabrane vesti

Radaković je za Anakragudžu potpisao na godinu dana uz opciju da se saradnja produži na još jednu sezonu. Stigao je kao slobodan igrač bez obeštećenja pošto je dobio čiste papire nakon krize u koju je zapao njegov prethodni klub Arsenal iz Tule.

Podsetimo, Arsenal je minule sezone ispao iz ruske Premijer lige, a potom je upao u finansijske probleme zbog kojih su otišli neki od najboljih igrača poput Kingsa Kangve, Gorana Čaušića, Igora Smolnjikova... Za njima je otišao i Radaković koji je dogovorio sporazumni raskid ugovora. Nije dugo bio bez kluba i potpisao je za klub iz turske prestonice.

Pre Arsenala, Radaković je igrao u Visli iz Krakova, kazahstanskoj Astani, Sparti iz Praga, Orenburgu, Sigmi Olomuc, Novari, Bolonji, Proleteru i Crvenoj zvezdi u kojoj je ponikao. Pored njega, Ankaragudžu je ovog leta doveo neka zvučna pojačanja poput španskog napadača Hesea i Italijana Federika Makede.


tagovi

Letnji prelazni rok 2022Uroš Radaković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara