Komentari na vest

Vaha optužuje: Klubovi prete igračima, ne daju im na Afrički Kup nacija

c

czbg1

pre preko 2 godine

Vise puta sam citao izjave ovog coveka i svaki put gadja pravo u metu. A jel to Liverpul moze da zabrani Maneu ili Salahu da ode na Africki kup nacija haha dajte nemojte da ste smesni. Kao sto Denver moze Jokicu. Svaki igrac koji zeli da se odazove, klub ga ne moze spreciti, pogotovo kad je zvezda tima kao sto je Salah ili Mane recimo, pa Liverpul moze da ih pita da razmisle, ako kazu Klope idem, sta ce ovaj da mu kaze e Salah znas prodacu te, vazi sine odo ja u Real.
n

nadrealnooo

pre preko 2 godine

Prijatelju moj, sve si to dobro napisao, samo sto si uporedio dva spprta koja po tom pitanju ne mogu da se uporede!!! Fifa je i dalje jaka organizacija, koja moze da naredi svakom klubu da mora da posalje igrace, sta vise klubovi su u obavezi da ih posalju , ako ne posalju slede sankcije , sem one za koje lekari reprezentacije ne dokazu da su bolesni, znaci ponavljam, ne kluba, lekari reprezentacije!!! A u kosarci Fiba moze da naredi Nju Jork Niksima, koji vrede danas citam 6 milijardi, ee 6 milijardi dolara, apsolutno nista. Na kraju krajeva Fiba ima ingerencije po kojima ni sebi ne moze da naredi nista. Tako da ti poredjene ova dva sporta, nikako nije udarac u metu. Nba moze da radi sta hoce ako joj se hoce, jer ponavljam Nju Jork Niksi, koji igraju plej of svake 17 godine, vrede 6 milijardi dolara!!! Srdacan pozdrav.
B

Bamberg

pre preko 2 godine

I u kosarci je isto. Niko igracu ne moze da zabrani da igra za reprezentaciju. Novicki i Gasol su najbolji primer. Samo kod nas prolaze te price. Denver koji je mustikla od tima bi se odrekao Jokica zbog reprezentativnih obaveza? Ma vazi, ali u nekom drugom univerzumu.