Vejn Runi (©Reuters)
Vejn Runi (©Reuters)

Vejn Runi besan na sudije: Bio je očigledan penal, to mi je i rekao četvrti arbitar

Vreme čitanja: 2min | pet. 01.01.21. | 21:33

Trener Derbija žali zbog propuštenih prilika, ali i nedosuđenog jedanaesterca

Bio je Derbi Kaunti bolji rival od Šefild Venzdeja, ali je domaćin osvojio tri boda. Za veliki broj propuštenih šansi tim Vejna Runija kaznio je Kalum Peterson u 61. minutu, kada se najbolje snašao u "glavometu" pred golom gostiju i postigao jedini gol u prvoj utakmici Čempionšipa 2021. godine.

Razočaran je bio nekadašnji reprezentativac zbog načina na koji je njegov tim primio gol, ali i besan zbog činjenice da je sudija Met Donahju u nadoknadi pokazao na korner umesto belu tačku posle igranja rukom Šefildovog Kadima Herisa.

Izabrane vesti

Smatra Runi da je Derbi oštećen napustio teren Hilsboroa.

"Bilo je toliko očigledno, lepo sam video čak i sa klupe. Ne znam zašto nije bilo komunikacije među sudijama. Četvrti arbitar mi je rekao da je bio penal, pa ne razumem zašto je mogao meni da kaže, a nije glavnom sudiji", negodovao je bivši as Mančester junajteda posle utakmice.

Što se tiče primljenog gola, ima šta da zameri svojim fudbalerima, kojih je nekoliko bilo oko Petersona u trenutku kada je šutirao, a prethodno su se mučili da otklone opasnost.

"Uvek je razočaravajuće kada primite gol, ali još je gore kada ga primite tako nespretno... I dalje smatram da je trebalo da pobedimo zbog šansi koje smo imali, ali i to je fudbal. Šefild je čekao tu jednu priliku, dobio ju je i iskoristio", istakao je Runi.

Ova dva tima sada su poravnati na tabeli Čempionšipa sa 19 bodova, koliko ima i Notingem Forest koji je u zoni ispadanja, s tim da Šefild ima utakmicu više od pomenutih rivala.



tagovi

Vejn Runi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara