Radomir Milosavljević (@MN Press)
Radomir Milosavljević (@MN Press)

Voša ostaje bez veziste: Radomir Milosavljević ide u Japan kod Ranka Popovića

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.03.24. | 15:38

Pojačaće Kašimu Atlers

/Od dopisnika Mozzart Sporta iz Novog Sada/

Na kraju jesenjeg dela sezone Mozzart Bet Superlige, tadašnji trener Vojvodine Ranko Popović otišao je u japansku Kašimu Atlers, koja je za njega platila obeštećenje Staroj dami, a kako stvari stoje to neće biti jedini transfer između ova dva kluba, budući da u Japanu traje prelazni rok.

Izabrane vesti

Prema saznanjima Mozzart Sporta, veoma blizu prelaska u tim Ranka Popovića je i vezista Radomir Milosavljević, koji je u Novi Sad stigao pre godinu i po dana iz lučanske Mladosti, u kojoj je i ponikao.

Milosavljević je za Staru damu odigrao 52 meča u svim takmičenjima (48 mečeva u ligi i po dva nastupa u Kupu i kvalifikacijama u Ligi konferencije protiv APOEL-a) i na njima zabeležio šest golova, a od toga četiri pogotka u ovoj sezoni.

Njegov status u klubu se često menjao u skoro dve sezone boravka na "Karađorđu", jer je nekad bio standardni zadnji vezista, a nekad je šansu dobijao na kašičicu sa klupe.

Čini se da trener Božidar Bandović ipak prednost daje Mateusu Indiju i Njegošu Petroviću na toj poziciji, te da Milosavljević ne bi mogao da računa na neku značajnu minutažu u nastavku šampionata.

U mandatu Ranka Popovića 31-godišnji vezista doživeo je veliki uspon forme, postigao i neke važne golove (jesenas je bio heroj preokreta nad Javorom 2:1), te je bivši strateg Novosađana odlučio da ga dovede u svoju novu sredinu. Upravo u tom periodu Milosavljević je nagrađen novim ugovorom, koji važi do leta 2026. godine, te će Novosađanima pripasti određeno obeštećenje, ali detalji transfera još uvek nisu poznati.

Pre Vojvodine Milosavljević je igrao za Mladost iz Lučana u dva navrata, a između toga se oprobao u inostranstvu, godinu dana je branio boje švajcarskog Lugana, te četiri sezone nastupao u grčkoj AEL Larisi.



tagovi

FK VojvodinaRadomir MilosavljevićRanko Popović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara