Milosavljević i predsednik Zbiljić (© FK Vojvodina)
Milosavljević i predsednik Zbiljić (© FK Vojvodina)

Voša se zahuktava: Milosavljevićev lob sa 40 metara za treću pobedu u Sloveniji

Vreme čitanja: 2min | pon. 27.06.22. | 20:15

Tim Milana Rastavca bolji od rumunskog Arada – 2:1

Sve ozbiljnije izgleda Vojvodina. Kako van terena, gde rukovodioci trude da oforme tim u skladu sa ambicijama kluba, tako i na njemu, gde Lale beleže zapažene rezultate. Makar ne pripremama. Prošla je i četvrta kontrolna utakmica ovog leta, a Novosađani mogu da se pohvale činjenicom da su zabeležili treću pobedu.

U Sloveniji su u ponedeljak popodne bili bolji od rumunskog Arada (2:1) golovima novajlije iz lučanske Mladosti, Radomira Milosavljevića u Nebojše Bastajića. Oba pogotka pala su u završnici prvog dela, čime je ekipa Milana Rastavca trasirala put ka salvlju, posle onih nad banjalučkim Borcem (1:0) i bugarskim Plovdivom (3:0), dok je bez golova odigrala sa Koprom.

Izabrane vesti

Posebno atraktivan bio je vodeći gol Voše. Veljko Simić je u 33. minutu primorao golmana Balaurua da nedovoljno dobro ispuca loptu, sačekao ju je Milosavljević i sa 40 metara lobovao čuvara mreže Arada, koga je sedam minuta kasnije matirao i Bastajić, posle akcije koju je započeo Veljko Simić, nastavio Mirko Topić udarcem u prečku, da bi krilni napadač odbitak sproveo u gol.

Arad je prepolovio zaostatak u 68. minutu, pošto je golmana Carevića udarcem glavom savladao Nagoesku.

Za Vojvodinu su igrali: Carević – Bjeković (od 61. Lazarević), Jeličić (od 61. Stevanović), Traore (od 46. Kopitović), Đorđević (od 61. Milanov) – Topić (od 61. Busnić), Milosavljević (od 61. Zukić) – Nešković (od 46. Vukčević (od 61. Baraj), V. Simić (od 61. Milošević), Bastajić (od 54. Ivanović) – N. Nikolić (od 46. Vidakov).

Završni test u Sloveniji Vojvodina igra u četvrtak od 18 časova protiv Mure.



tagovi

FK VojvodinaRadomir Milosavljević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara