""
""

Vreme je Kazmu i Al Arabi

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.10.17. | 11:36

Domaćini polažu velike nade u mečevima petog kola kuvajtske Premijer lige

Da li je došlo vreme za prvu pobedu Kazme i Al Arabija u šampionatu Kuvajta? Odgovor na to pitanje dobićemo u četvrtak po podne kada će ovaj tim istrčati na teren stadiona Al Sadaka Valsalam u Kuvajt Sitiju, a sa druge strane stajaće fudbaleri Al Nasera.

Izabrane vesti

Radi se o utakmici petog kola šampionata ove zalivske zemlje, a Kazma je upisala tri remija i poraz do sada. Doduše, valja napomenuti da je ovaj tim na čijoj klupi sedi portugalski stručnjak Žoze Rašao, čak tri meča igrao na strani.

Današnji duel mogao bi zaista da bude dobra prilika da domaćin upiše prvenac. Uostalom tradicija međusobnih duela na stadionu Kazme je na strani domaćina koji je slavio u tri od poslednja četiri okršaja.

Inače, glavna pokretačka snaga ekipe Kazme čini kvartet Brazilaca - Dijego, Valas, Fabijano i Lima. Niko od njih, doduše, nije napravio neke karijere u evropskom fudbalu. Kada je u pitanju Al Naser, ni ova ekipa ne blista na startu sezone, jer ima samo jednu pobedu do sada. U poslednjih 10 međusobnih okršaja, šest puta došao je GG3+.

U drugoj današnjoj utakmici petog kola kuvajtskog šampionata, Al Arabi će na stadionu Sabah al Salem dočekati Al Salmiju. I za domaće, koji imaju nadimak Šefovi, ovo će biti prilika da upišu prvu pobedu u novoj sezoni. Sa druge strane, Al Salmija u prva četiri kola nema poraz, ali istovremeno ima i samo jedan trijumf. U poslednjih osam okršaja na stadionu Al Arabija, oba tima imaju po tri pobede, uz dva meča koja su završena bez pobednika.

Parovi

Četvrtak
16.40: (2,90) Kazma (3,30) Al Naser (2,30)
19.10: (3,10) Al Arabi (3,40) Al Salmija (2,15)

Petak
16.40: (1,22) Kuvajt Klub (6,25) Al Tadamon (10,0)
19.10: (6,25) Al Džahra (4,30) Kacija (1,45)

(FOTO: Starsport) 


tagovi

Kuvajtsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara