Foto: Reuters
Foto: Reuters

Zamena za Kolarova u Romi - Kolašinac?

Vreme čitanja: 1min | pon. 31.08.20. | 17:58

On je želja Vučice

Aleksandar Kolarov će ovog leta promeniti sredinu i preći iz Rome u Inter, a to onda znači da Vučica ostaje kratka na toj poziciji i da mora da traži zamenu. Gazeta delo Sport piše da Đalorosi razmišljaju da angažuju Seada Kolašinca.

Kako piše ovaj italijanski čuveni list, Roma ne želi da potroši više od 5.000.000 ili 6.000.000 za ovu operaciju.

Izabrane vesti

Potraga za levim bekom krenula je pre nekoliko sedmica, jer je čak i u slučaju ostanka u Romi Fonseka o srpskom defanzivcu razmišljao više kao o štoperu.

Zato je sada Sead Kolašinac opcija koja bi mogla da zameni Kolarova. Roma ima odlične odnose sa Arsenalom. Kolašinac je znao i ranije da se povezuje sa Romom, ima želju da igra u Italiji, ima 27 godina, a ugovor mu ističe 2022. godine.

U Arsenalu zarađuje preko 3.000.000 evra. Roma bi za Kolarova trebalo da inkasira oko 2.000.000 evra, dok bi Kolarov u naredne dve godine mogao da zaradi godišnje 3.500.000 evra.

Kolašinac je 2017. godine prešao u Arsenal kao slobodan igrač i potpisao je ugovor na pet godina. Pominjala se ovog leta mogućnost da se vrati u Šalke, a sada je i Roma u igri. Vučica je definitivno na tržištu kada su levi bekovi u pitanju.

Pored Kolašinca, još jedno ime koje se pominjalo je Kristijan Biragi, ali su pregovori oko njegovog dovođenja zahladneli.


tagovi

Sead Kolašinac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara