Žarko Lazetić i Dražen Bolić (© MN Press)
Žarko Lazetić i Dražen Bolić (© MN Press)

Žarko Lazetić: Stuparević se ponaša izvanredno, uklapa se u grupu

Vreme čitanja: 2min | sre. 18.08.21. | 15:47

Dobro raspoloženje u Gornjem Milanovcu

Pre tri dana na krovu Tržnog centra „Stadion“, u petak na terenu. Bio je Žarko Lazetić u nedelju veče u Zaplanjskoj, posmatrao pobedu Voždovca nad Novim Pazarom (3:2) – kad je već odloženo gostovanje Partizanu – i prikupio dovoljno informacija pred duel šestog kola Superlige.

U petak od 21 čas u Gornji Milanovac dolaze Zmajevi, uz nadu domaćina da će rezultat biti nalik martovskom (2:1).

Izabrane vesti

Odlična ekipa je Voždovac, dosta kvalitetna. Tu su mladi Milosavljević, koji se nameće kao lider u igri, zatim odličan napadač Vujnović, ima iskustvo sa Prekovićem i Stanisavljevićem. Od dolaska kolege Rogana, izuzetno je takmičarski nastrojen tim, igra čvrsto sa opasnim tranzicijama, jasno je da nas čeka veoma ozbiljan meč“, smatra Lazetić.

Plavo-beli nisu imali takmičarskih obaveza minulog vikenda, jer je susret sa Partizanom prlongiran za nekki drugi termin.

„Gledamo pozitivne strane toga, malo smo pojačali rad, bavili se detaljima, roviti igrači Odada i Vlalukin su se oporavili, verujem da smo odlaganje utakmice s Partizanom dobro iskoristili za rad i unapređenje igre. Ispunjeni su svi uslovi za lep fudbal, pozivam publiku u Gornjem Milanovcu da podrži tim. Igramo dobar fudbal, imamo ambicije, utakmice daju odgovore i istinu. Potrebno je da budemo na najvišem nivou kako bismo mogli da očekujemo pozitivan rezultat“.

Jedan od potencijalnih aduta Metalca protiv Voždovca biće baš bivši član Zmajeva, Filip Stuparević, sveže pristigao iz engleskog Vortforda.

„Stuparević je s nama neko vreme, ponaša se izvanredno od prvog dana i to je veoma važno. Uklapa se u grupu. Imao je dugu pauzu i sad je na pravom mestu, u klubu i među ljudima gde će dobiti maksimalnu podršku i vetar u leđa. Dajemo mu vreme da se spremi, uhvati zahteve i dođe u situaciju da pokaže svoj talenat i kvalitet, koji nisu sporni“, dopunio je Žarko Lazetić.


tagovi

Filip StuparevićŽarko LazetićMetalac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara