Komentari na vest

Zlatanov glas: Najbolji u istoriji su Ronaldo i Muhamed Ali

D

Damir92

pre preko 2 godine

Najveci sportisti svih vremena: Muhamed Ali , Majkl Dzordan, Novak Djokovic.
M

MK

pre preko 2 godine

Ako se gleda talenat, Ronaldo Fenomeno i Ronaldinho su savrsenstvo. Ako se gleda rad CR7 ali nije jedini tu, u egalu ima jos dosta slicnih igraca.
V

Varela

pre preko 2 godine

Nema tu šta da se priča rekao sam već jednom svako ko je igrao fudbal,sad igra ili se razume u isti reći će da je Mesi mnogo ali mnogo bolji igrač.Neverovatno je da se to čak i uporedjuje ali ajde svakakvih nas ima.Bukvalno 95 % igračkih i trenerskih veličina ovo kaže.
0

0211

pre preko 2 godine

I naravno, Džordan i Novak.
Д

Домаћин

pre preko 2 godine

Најтачнија изјава икад је реченица Славена Билића „Меси је најбољи,али Роналдо је највећи играч свих времена”.И то је заиста тако(као фан Роналда кажем)
M

Marxus

pre preko 2 godine

Na kog Ronalda mislis?

Bürgermeister

pre preko 2 godine

Ne sigurno na onog koji je sa 30 godina imao pivski stomak..
l

leonidas89

pre preko 2 godine

Bürgermeister Sa takvim stomakom je znao da da dva komada. Zamisli tek kakav je bio bez njega?
F

Firga

pre preko 2 godine

CR
Z

Zorz94

pre preko 2 godine

Majka priroda I hormon rasta.
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Pa naravno da je Mesi pre Ronalda. To su neuporedive kategorije.
1

101

pre preko 2 godine

Ronaldo je golgeter, atleta, ali nema fudbalskog talenta ni 10% od Mesijevog. Mesi je talenat i tehnicar, a Ronaldo je atleta ,golgeter. To bi bilo kao da poredis Lukakua sa Ronaldinjom. Nebo i zemlja, mada su obadvojica genijalni na svoj nacin. Za moj ukus, radije gledam Ronaldinja nego Lukakua.
1

1989!

pre preko 2 godine

Za mene licno za mog zivota u ovih 22/23 god koliko gledam fudbal najbolji koje sam gledao: Ronaldo fenomeno, Zidan i Ronaldinjo postujem Mesija i Ronalda ali ova trojka je ono fudbalska perverzija cista erotika tako bi opisao njihov fudbal.
R

Rokokooooo

pre preko 2 godine

Takodje, za mene Luis Nazario da Lima Ronaldo, Zinedin Jazid Zidan ali treci mi nije Ronaldo Asis de Moreira Ronaldinho Gaucho uz svo uvazavanje njegovog talenta vec momak koji je posle Ronalda najbolji spic kog sam gledao Thierry Daniel Henry, s tim sto bih ja dodao i cetvrtog Xavier Hernadez Creus Xavi i petog Alessandro Del Piero Pinturicchio, tih pet ne bih mogao da razdvojim, postojali su i drugi koji su kidali ali ova petorica najbolji koje sam gledao Maradonu sam gledao krajem osamdesetih i pocetkom devedesetih to nije vec bio taj igrac, pa ne mogu da kazem da sam ga bas gledao pre ozbiljne zavisnosti od kokaina. Ostali za pola koplja iako su fenomenalni i mozda cak i bolji u istoriji ali ne i za mene su Ronaldinho, Cristiano Ronaldo, L. Messi, C. Vieri, L. Thuram, Juan Veron, Edgar Davids, F. Totti, S. Gerrard, C. Seedorf, L. Figo, A. Iniesta... ima ih bar joa toliko ali petorica gore nabrojanih za mene au fascinantni fenomeni svi.
D

Delija penzioner

pre preko 2 godine

Andrea Pirlo , Frnčesko Toti , Filipo Inzagi .....
T

TiP

pre preko 2 godine

Ne znam koji fudbaler je upitanju da ne lupetam, ali znam da je trenirao sa obojicom R9 i Mesijem, lik je izjavio da R9 nivo iznad Mesija da je imao sve superiornije od njega.
S

Sima1

pre preko 2 godine

Onda i ne lupetaj.Bio je članak u novinama gde su pitali maltene 30 ak bivših i sadašnjih igrača(velikih igrača),i Piksija između ostalih,tvoj Ronaldo je u poređenju sa Mesijem prošao ko bos po trnju!