Igor Zlatanović protiv Partizana
Igor Zlatanović protiv Partizana

Zlatanović i Stuparević na meti Sampdorije

Vreme čitanja: 1min | ned. 03.06.18. | 10:54

Lokalni mediji iz Đenove pišu o ovom interesovanju za igrače Radnika i Voždovca

Uverili smo se dosta puta da iz Superlige Srbije, ma kakva ona bila, može da se napravi respektabilan transfer. Poslednje vesti koje dolaze iz Italije to i dokazuju. Naime, Sampdorija ovog leta želi da popuni tim sa mladim i perspektivnim igračima, a na meti tima iz Đenove su dva mlada talenta iz Srbije - Igor Zlatanović (Radnik Surdulica) i Filip Stuparević (Voždovac).

Lokalni mediji iz Đenove ističu da su obojica igrača ofanzivni fudbaleri koji su imali nastupe za mlađe kategorije reprezentacije Srbije.

Izabrane vesti

Igor Zlatanović ima 20 godina i ima ugovor sa Radnikom do juna 2019. godine, dok je Stuparević momak od 17 godina i visok je 181 centimetar.

Zanimljivo, isti izvor ističe da za Zlatanovića postoji više interesovanja i da nije samo Đenova u pitanju već da se raspituju i Fajenord i Fjorentina. Ovaj fudbaler je dao 13 golova i imao četiri asistencije u protekloj sezoni na 33 meča. Inače, prošao je mlađe selekcije Partizana. Sada je redovan član mlade reprezentacije.

Sportski direktor Karlo Osti je takođe informisan o Stupareviću čije karakteristike stoje "u fioci" ljudi na Luiđi Feraris.

Foto: Star sport


tagovi

Igor ZlatanovićFilip StuparevićLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara