Zvanično: Radovan Pankov do 2024!

Vreme čitanja: 1min | sub. 11.06.22. | 12:14

Crveno-beli produžili ugovor sa stamenim štoperom

zvezda je produžila ugovor sa Radovanom Pankovom na još dve godine. Iskusni defanzivac je prostorijama stadiona „Rajko Mitić“, u društvu Svetozara Mijailovića i Mitra Mrkele, stavio paraf na novi ugovor.

Izabrane vesti

„Produžio sam ugovor sa voljenim klubom na još dve godine. Dobio sam lep vetar u leđa pred novu sezonu. Na meni je da opet opravdam očekivanja. Ovo je veliki korak napred za mene. Drago mi je što ću biti deo kluba još dve godine. Znači mi poverenje kluba. Mislim da sam ga zaslužio onim pruženim na terenu i na treninzima. Očekivao sam ovaj momenat, jer priča traje već neko vreme, ali sad smo i ozvaničili“, rekao je Radovan Pankov.

 Govorio je iskusni štoper i o ciljevima za predstojeću sezonu, ali i naglasio da ekipa mora podići lestvicu na viši nivo.

„Voleo bih da osetim ukus bar još jednom Lige šampiona, ako ne i dva puta. Naravno, preduslov za to su treće i četvrto kolo ove godine, kao i titula naredne sezone, koja bi nam bila šesta u nizu. Moramo još malo da dignemo lestvicu, iako je dižemo svake godine, ali ovom timu i klubu je samo nebo granica“.

Radovan Pankov je rođen 5. avgusta 1995. godine u Novom Sadu, a prve fudbalske korake načinio je u Vojvodini. U Crvenu zvezde je stigao na leto 2019. godine i od tada je odigrao 108 utakmica u crveno-belom dresu.


tagovi

Radovan Pankov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara