Komentari na vest

Zvezda hvata zalet za Ludogorec bez reprezentativaca: Sanogo štoper, Popović na golu

D

Djosa

pre preko 2 godine

Popovic nego sta odlican
S

Sladjann

pre preko 2 godine

Ne priznajem umor i kukanje u fudbalu!!!ako ste nesposobni igrajte balet!kuka Stanković na probleme fali ovaj fali onaj......alo bre i sa trećim timom morate pobediti prvoligaša!!!
T

TNT

pre preko 2 godine

Umesto dati prostora u laganoj utakmici čupa levi zadnji, Stanića i Lazetića da se kale, on će ih ubaciti ili 10 minuta ili u evropi sa prvakom belgije da sagore i završe karijeru.
3

333

pre preko 2 godine

Sa repreznetacijom su igrali ne mogu oni da igraju.
e

ej bre

pre preko 2 godine

Stankovic mora više da rotira ove najbolje igrače, Milojevic je to radio savršeno i odmarao je često prvotimce za celu utakmicu i ako mu je igrački kadar slabiji bio, Stankovic sada forsira do iznemoglosti Ivanica, Kangu, dragovica ,Rodica, Kataija ,Sanoga a petrovića Njegoša slabo i koristi i ostale igrace
H

Hmmm

pre preko 2 godine

Ako uspemo da resimo utakmicu u pp , bolje odma odmoriti nosioce, Mada ne znam i zasto katai i Ivanic igraju ovu utakmicu odma
д

д.г.

pre preko 2 godine

Само одлажите утакмице па кукајте на густ распоред. Буџет Инђије је у рангу два играча Звезде. Ни у данашњем комбинованом саставу нема играча који су поникли у нашој школи. Размислите онда да распустимо све омладинске погоне или да на та места поставимо људе који знају да раде тај посао.