Komentari na vest

Zvezda podigla ulog sa strancima, Hrvati izdašniji za domaće: Dinamo i Hajduk milionskim odštetama finansirali ostatak lige

N

Nenad1246

pre 8 meseci

Lokomotiva je Dinamo 2. Ništa oni tu ne plaćaju.
P

Plavi10

pre 8 meseci

Ti il si neki ministar finansija il si nova baba Vanga pa sve znas. Daj mi odmah reci otkud Lokomotivi 8mil svake sezone, ako im Dinamo nista ne placa.
N

Nenad1246

pre 8 meseci

@plavi Treba da ti se crta? Isti je to klub sami sebi plaćaju. Kao ovi katrani što kupuju od PSG pa im plate za Veratija 40 milki i ako vredi 10 jer su vlasnici isti to jest Katar je vlasnik pa sam sebi mulja lovu.
g

gost098

pre 8 meseci

#Nenad1246 prije 3 god USKOK je ušao u klubove i pročešljao sve finacije. Lokomotiva zadnje 3 g nije pod Dinamom. Dinamo plaća,novac ide preko računa,porez uzima država. Sve je čisto. Ne mogu vračati ispod stola jer je prošlo kroz poreznu. Dinamo i Lokomotiva nemaju istog vlasnika niti su ikad imali.
P

Plavi10

pre 8 meseci

Nekad je bolje nista ne reci, ispadas manje glup. Ako ne poznajes stanje u Hr klubovima onda ne pisi gluposti, Lokomotiva jeste nekad bila Mamicev projekt al vec dugo vise nije. Lokomotiva je postala ono sto je nekad bijo Zagreb, mozda trenutno imaju i jacu skolu od Dinama i vise nikom ne daju igrace dzabe, al postoje to vecina purgera naravno da ce prvo ici u Dinamo ako ima interes za njih, tako je i ovaj Stojkovic doso jer navija za Dinamo od mali nogu.
N

Nenad1246

pre 8 meseci

Nikad Partizan to nije platio zato su se i ugasili. Isto kao što nikad nije platio sa Tošića Banatu, za Savića Borči... Držite se istine.
F

Felikss12

pre 8 meseci

FK Rad je ugasen i zakopan zato sto nisu mogli cent Zvezdi da izvuku za igrace. Nikad Zvezda nije platila Radu Milivojevica, otela ga je.
N

Nenad1246

pre 8 meseci

Rad nije ugašen i plaćeno im je.
N

Nenad1246

pre 8 meseci

Obojica za 1.5M ili obojica po 1.5 M. Ogromna je razlika moj novinaru.
D

Dre

pre 8 meseci

Fora za Fejsu je sto je od kluba Partizan oprana ova lova kroz Hajduk iz Kule koji je nesto kao filijala Partizana u to vreme bio

Kalčopolista®

pre 8 meseci

Najbitnije od svega da ovi novopeceni galaktikosi svi do jednog znaju Mars na Drinu!
k

kaze zeljko

pre 8 meseci

To da se nepeva u areni, vec bunga bunga dum bum dum, ne znam neki hit vrv koji samo vi iz komsiluka znate!

Proficap

pre 8 meseci

Malo vam je glupo ovo poredjenje. 708.000 evra za Luku, ili 1.200.000 za Fjsu, ne mozete uporedjivati sa 800.000 za Kabica. Jer je tada 700.000 evra, vredelo kao danas 2.000.000 evra, a Fejsin bi transfer danas iznosio oko 3.5 miliona evra. Malo je glupo tako uporedjivati cifre, a ne uzimati u obzir svetsku inflaciju. Pa Endi Kol je presao u Man Utd za 7 miliona funti, sto znaci da je Hvan samo malo jeftiniji od Kola koji je tada bio najskuplji igrac u engleskoj. Morate uzimati u obzir inflaciju.
T

TRIKE

pre 8 meseci

PA ZVEZDA ima Terzica i Marina koji trose tudje pare i ono malo sto ce dobiti od C.L. sve su spiskali a dugovi ostaju ,kupuju sve SLJAM a nasi mladi igraci idu na neke POZAJMICE SRAMOTA
T

TrikeFix

pre 8 meseci

Poznavanje fudbala - NULIRANO
T

Tubeki

pre 8 meseci

Hrvati samo hrvate dovode, Srbi samo strance
D

Dejani

pre 8 meseci

Pa kad braca Srbi radije idu u inostranstvo nego u svoju zemlju za malo više para
M

Milos Obilicc

pre 8 meseci

Hrvatski klubovi prodaju igrace izmedju sebe,ali u Srbiji se to vodi kao jacanje rivala.Zato i jesu u fudbalu daleko ispred nas
g

gghh

pre 8 meseci

Vidi se u Evropskim takmičenjima zadnjih godina kako im dobro ide...
D

DS1989

pre 8 meseci

Kom fudbalu? Samo Dinamo ZG ima rezultate ostali slabo. Kod nas Zvezda i Partizan maltene konstantno... Ako pricas o reprezentaciji temu si pogresio
h

halo

pre 8 meseci

Dinamo bukvalno pionir na ovim prostorima u otimanju svega što valja u ligi i aktivnom uništavanju svakog drugog kluba u Hrvatskoj, ili misliš da su slučajno maltene 30 godina bez prestanka šampioni?
@

@gghh

pre 8 meseci

Zato im je reprezentacija uspesna, ako mene pitas radje bi da to imamo nego klubove u kojima igraju crncuge.
k

komsijana

pre 8 meseci

Zelja istonfinansirao domacu kosarku hahahahahahh
l

ludilo..

pre 8 meseci

sta kazu poklonili nam kabica jel? to mogu samo oni koji nemaju pojma o srpskom fudbalu da kazu
9

999

pre 8 meseci

Ljudi koji iole prate fudbal i poznaju situaciju 1%, znaju da Vojvodina od tog transfera nece vidjeti ni prebijeni evro.
k

komsijana

pre 8 meseci

Ti znas iz kafica da Vosa nece da dobije novac? Procitao si na tviteru?