Osman Bukari (©Starsport)
Osman Bukari (©Starsport)

Моzzart specijal: Kvota 3,50 da Bukari daje gol i u Jerevanu, 10,0 za novi het-trik

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.08.22. | 10:24

Tu je još sijaset kvota za okršaj u Jermeniji

Fudbaleri Crvene zvezde večeras (19.00) gostuju prvaku Jermenije Pjuniku u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Posao su već praktično završili pobedom od 5:0 u Beogradu, ali u Jerevanu žele da još jednim trijumfom pokažu ozbiljnost. Mozzart kladionica spremila vam je svojevrstan specijal, odnosno mogućnost da gađate neuobičajene tipove, poput strelaca golova, da ih kombinujete sa konačnim ishodom meča, te da prognozirate da li će pasti gol iz slobodnjaka, glavom ili iz penala...

Junak duela na stadiona Rajko Mitić bio je supersonični Osman Bukari koji je postigao het-trik, a ukoliko verujete da će nastaviti golgeterski niz u Jerevanu, tu je kvota 3,50. Ako se opredelite da tu igru povežete sa trijumfom srpskog šampiona, kvota skače na 4,00. U ponudi za potencijalne strelce su i Milan Pavkov (3,00), Aleksandar Katai (3,00), Stefan Mitrović (4,00), Kings Kangva (5,00) i Gelor Kanga (6,00).

Izabrane vesti

KVOTA U MOZZARTU DA ĆE ZVEZDA SLAVITI U JEREVANU - 1,40

Pogodak iz slobodnog udarca na meču plaća se kvotom 9,00, a ukoliko smatrate da bi neki od izabranika Dejana Stankovića mogao da ponovi Bukarijev podvig i tri puta zatrese mrežu Pjunika, kvota je 10,0.

U ponudi je i ishod prvih 10 minuta utakmice, te ako verujete da će taj period igre pripasti crveno-belima, kvota je 5,50. Kvota da u prvih 10 minuta padne jedan ili više golova je 3,80.

Sve kvote iz Mozzartovog specijala za utakmicu u Jerevanu možete pogledati OVDE.



tagovi

kvoteMozzartFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara