"Nemanja Todorović"
"Nemanja Todorović"

Besplatnan ulaz za đake - Borac i OKK Beograd igraju kraj Morave!

Vreme čitanja: 2min | pet. 31.03.17. | 09:05

Borac u subotu u 19 časova igra za prestiž i očuvanje renomea najefikasnije MOZZART KLS ekipe

Nemanja Todorović

Nakon sjajne serije od 15 vezanih pobeda košarkaši Borca su pretrpeli poraz od ekipe Spartaka u Subotici. Iako je malo ko očekivao da će iko do kraja regularnog dela sezone naneti poraz momcima iz Čačka, to se ipak desilo. Ali oni ostavljaju ovu utakmicu iza sebe i fokusiraju se na narednu protiv OKK Beograda. Oba protivnika ostvarila su svoje primarne ciljeve u ovoj sezoni – Borac je obezbedio igranje u Superligi, dok je OKK osigurao opstanak u Mozzart KLS ligi. Ali ove činjenice neće omesti ekipe da se u subotu veče prikažu u što boljem svetlu, što ističe i strateg ekipe iz Čačka Raško Bojić

Izabrane vesti

,,Impresivna serija od 15 vezanih pobeda glavni je razlog što smo četiri kola pre kraja prvenstva obezbedili igranje u Superligi. Što se tiče naredne utakmice, ona nema takmičarski značaj, jer su obe ekipe ispunile svoje ciljeve za ovu sezonu. Ali nama je želja da ostavimo što bolji utisak i da pokušamo da trijumfujemo u preostalim utakmicama i ostvarimo što bolji plasman. OKK je ekipa koja je dobro pokrivena na svim pozicijama, i svakako da je za poštovanje. Ali mi smo tim sa najviše postignutih i najmanje primljenih poena u KLS ligi, i nameravamo da zadržimo dobar renome“, rekao je Raško Bojić.

Raško Bojić

Da je Borac favorit u predstojećoj utakmici saglasan je i krilni centar ove ekipe Nemanja Todorović.
,,Ovakve utakmice znaju da budu teške, jer je OKK davno obezbedio opstanak u ligi i u Čačak dolazi potpuno rasterećen. Ali mi ćemo biti maksimalno motivisani da ostvarimo još jednu pobedu, jer smo uvek favoriti na domaćem terenu. Pozvao bih navijače da dođu u što većem broju da nas podrže i da pogledaju jedan interesantan košarkaški duel“, priča krilni centar Čačana koji smatra da je pobeda nešto što navijači kraj Morave podrazumevaju kao normalno u ovoj formaciji ekipe u MOZZART KLS-u.

KLS tabela

Utakmica između ekipa Borca i OKK Beograda biće odigrana u subotu 1. aprila sa početkom u 19 časova. Ulaz je besplatan za učenike osnovnih i srednjih škola. 

Piše; Đurđe Mečanin

(Foto: Print Screen)


tagovi

ČačakKK Borac ČačakNemanja TodorovićOKK BeogradRaško BojićSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara