""
""

Borac u ABA 2 loncu – danas se kraj Morave krčka Zrinjski!

Vreme čitanja: 3min | sre. 08.11.17. | 10:03

Domaćin će u punom sastavu dočekati ekipu iz Mostara!

U petom kolu ABA 2 lige KK Borac će na domaćem parketu, u punom sastavu, dočekati Zrinjski iz Mostara. Biće ovo sjajna prilika za četu Raška Bojića da iskoristi posebnu atmosferu domaćeg terena, koja bez izuzetka navijače Borca izbacuje u prvi plan kao šestog igrača na parketu…

Izabrane vesti

U dosadašnjem toku takmičenja ekipa Borca je ostvarila dve pobede i isto toliko poraza. Nakon sjajnog izdanja i ubedljivog trijumfa u KLS-u nad timom Sloge, momci iz Čačka spremni i sa puno samopouzdanja dočekuju goste iz Mostara.

(1,45 )KK Borac Čačak (15,0) Zrinski Mostar (3,05)

Član stručnog štaba KK Borac, Dejan Tomašević, ističe da prethodni porazi moraju biti zaboravljeni, jer je svaka naredna utakmica najvažnija.

,,Nakon dobro odigrane utakmice u subotu protiv Sloge, sa vraćenim samopouzdanjem dočekujemo Zrinjski. Dva poraza u Drugoj ABA ligi sigurno da su ostavili traga. Ali nemamo vremena za dublju analizu tih mečeva. Svaka sledeća utakmica je najvažnija. Svi su spremni za meč protiv Zrinjskog. Pozvao bih publiku, koja je već u meču protiv Sloge u pristojnom broju ispunila halu, da dođe i podrži ove momke. Nakon meča u sredu, imaćemo malo vremena za odmor, jer već u petak gostujemo Tamišu u Pančevu. Moramo da se prilagođavamo, biće teško, imamo malo vremena da se spremimo”, izjavio je Tomašević.

Jedan od najiskusnijih igrača u redovima Borca, Đorđe Mićić, igrač koji iza sebe ima bogatu internacionalnu karijeru, napominje da je svaka utakmica priča za sebe.
"Očekuje nas još jedna jako bitna utakmica u ABA 2 ligi. Dolazi nam jedan dobar tim koji ima iskusan sastav. Ono što mogu da kažem jeste da je u ovako zgusnutom rasporedu svaka utakmica priča za sebe. Imamo malo vremena za pripremu, ali ćemo na svakom meču dati sve od sebe da pobedimo. Iskoristićemo svoj teren, i nadam se da ćemo zabeležiti novi trijumf. Pozvao bih publiku da dođe i bude naš šesti igrač, baš kao protiv Sloge“, reči su Đola Mićića.  

Krilni centar ekipe iz Čačka, Predrag Prlja, smatra da Borac vodi glavnu reč pred domaćom publikom.
,,Dolazi nam kvalitetan protivnik koji je pokriven na svim pozicijama. Moje mišljenje je da u Čačku, gde nam publika iz kola u kolo daje vetar u leđa, sve zavisi od nas i našeg izdanja. Ako budemo ušli motivisani i koncentrisani u meč, ne bi trebalo dovoditi u pitanje ko će pobediti. Ostaje da se nadamo najboljem rezultatu“, konstatovao je Prlja.

Utakmica između Borca i Zrinjskog zakazana je za sredu 8. novembra u 19.00 časova. Stare sezonske ulaznice više ne važe. Karte za meč protiv Zrinjskog koštaće 300 za odrasle, a za đake 100 dinara.

U ponedeljak je u okviru ABA 2 lige odigrana prva utakmica petog kola, između Bosne i Teoda. Domaći tim je slavio rezultatom 97:91, dok je Dinamik sinoć tesnim rezultatom pobedio Krku sa 75:76. Pored utakmice KK Borca i Zrinskog iz Mostara, danas su na program i mečevi između Ohrida i Rogaške, zatim Lovćena 1947 i Vršca, i Splita koji dočekuje Sikst Primorsku.

ABA 2 liga – 5. kolo

Ponedeljak:
Bosna – Teodo Tivat 97:91

Utorak:
Krka – Dinamik 75:76

Sreda:

17.00: AV Ohrid – Rogaška
18.00: Lovćen 1947 Cetinje – Vršac
19.00: (1,45 )KK Borac Čačak (15,0) Zrinski Mostar (3,05)
20.00: (2,65 )Split (14,5) Sikst Primorska (1,60)

* KVOTE SU PODLOŽNE PROMENAMA

Pišu: Đurđe Mečanin/Nikola Minović
(Foto: Shutterstock)


tagovi

Zrinsjkisportsko klađenjeRaško BojićKK Borac ČačakĐorđe MićićDejan Tomašević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara