Komentari na vest

Kajl Gaj završio sa Panatinaikosom posle pet meseci

a

ako su ruze, procvetace...

pre 4 meseca

kakva glupost,od pocetka sezone nijedan bek im nije bio povredjen. pitacemo ih ako dvojca ispadnu iz rotacije
K

Klaster

pre 4 meseca

Kakve veze on ima sa Huancom Ernangomezom? Huanco je 4/5, a Gaj 2.
J

JBL

pre 4 meseca

Ovaj igrac je kao rodjen za Crvenu Zvezdu Beograd.Sav otpad koji se pojavi na trzistu Covic kupuje.Red je i na ovog momka.
k

kako da dovede

pre 4 meseca

zvezda ne moze da dovodi igrace 18igraca registrovala, dovela gilespija i topica.Moze samo za abu da dovodi mislim a euroligu su puni i to im je sto im je

Crazy-North

pre 4 meseca

ČOVIĆU REAGUJ!!!!!
D

Don Vito Corleone

pre 4 meseca

Ono što sam video na YouTube o njemu, nestvaran šut za tri poena. Preko ruke, van balansa, iz svih pozicija itd itd itdddddd. Kako nije uspeo u Pao, to mi je još više neverovatno.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 4 meseca

- najbolji spot suter u evropi. - igra klasicnog beka sutera od pre 20,30 godina. - odbrana nepostojeca Zvezda bi sa njim u petorci morala da ima hangu i lazica, a posto vec ima Tea, Yaga, Topica i Nedovica, jos jedna bek bez odbrane nema nikakvog smisla. Ono da u petorci sa Teo bi bilo resetanje, ali nesto treba i da odbrane
D

Don Vito Corleone .

pre 4 meseca

@ako su ruže. Mnogo si ti pametan, najbolje da igramo sa pet Lazića u petorci.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 4 meseca

don vito brale, Nedovic, Teo, Jago i Topic(samo jer je jos mlad, bice sjajan defanzivac) ne mogu da odbrane iole ozbiljniju bekovsku liniju u EL. Ako dodas tome Gaja koji je tu jos ponajgori, to je ne promaja nego autoput u odbrani. Zato Lazic i Hanga moraju da igraju u svakoj petorci zvezde. Gaj je gori od svih gore navedenih defanzivno. Imaj najbolji sut, to stoji, i u petorci sa Teom bi zatrpavao, ali to je pitanje sta moze zvezda da odbrani u takvoj petorci.
đ

đapekorleone

pre 4 meseca

E moj Čoviću,momak nije neka ekstra klasa od igrača da se razumijemo,ali je konstantna pretnja po protivnički koš svojim brzim izbačajem i šutem kretnjom iz bloka. Fali nam bek i niko ništa ne radi po tom pitanju,dok god je ovakva politika kluba(a već dugo godina je) nikad se iskorak u EL neće napraviti.
m

mars na drinu

pre 4 meseca

cekaj a domaci igraci koce razumeti mars na drinu, hocemo u Pioniru pevati na engleskom?
b

bravo

pre 4 meseca

ne pravi se iskorak sa igracem iz Evrocupa.....nikad neces shavtiti kao ni Covic
H

Herakle

pre 4 meseca

Jos jedan dokaz da je Euroliga potpuno drugi nivo i da dobre igre u Evrocupu ili nekom srednjem timu je garantuju ama bas nista kada se predje u Evroligaski tim. Primer Jago koji sada treba da bude bitke sa Slusakosm, Kampacom, Larkinom, Kalatesom, Satoranskim i ostalim "alama". Bilo je dosta takvih primera Sto se tice kvaliteta Eurolige, niko ne pominje da je situacija sa Rusijom znacajno uticala da se kvalitet Eurolige koncentrise u klubovima evrope i da dobijemo zadnje 2 do 3 godine mnogo kvalitetnije i zabimljivije takmicenje, mnogi igraci koji bi zavrsili u Cska, Zenitu, Himkiju, Lokomotivu, Uniksu, itd sada su rasporedjeni po kluboma Evrope a to je sigurno 30 ak igraca.
b

bravo

pre 4 meseca

u ekipi mozes da imas ponekog takvog igraca i u ekipe sa manjim budzetima ili koje nemaju ambicije u EL pa da bude 3 u rotaciji i da se kali polako...inace EC igrac u ekipi koja hoce u pley off tesko....Holand, Brodzijanski, Yago, nasi klubovi u Srbiji njema ne trebaju stranci iz Evrocupa jer imaju domace vec na tom nivou ako dovode stranca treba da pravi razliku...Zvezda i Partizan imaju dovoljno EC igraca u domacim igracima i svaki stranac na tom nivou je cist promasaj...
M

Mladen84

pre 4 meseca

Čoviću, reaguj!
g

gost iz proslosti

pre 4 meseca

Zvezdi treba suter. Gaj je Vili Beron 2.