Serhio Ljulj i Džanan Musa (©Star Sport)
Serhio Ljulj i Džanan Musa (©Star Sport)

Ljulj oduševljen vrelinom Pionira: Srbi imaju ogromnu strast prema košarci

Vreme čitanja: 2min | uto. 10.01.23. | 23:45

Španac pohvalno o atmosferi, pod utiskom i Edi Tavares

Crvena zvezda se borila koliko mogla, goriva je nestalo za presudnih deset minuta i posledica toga je ubedljiva pobeda Reala u Beogradu.

Bez Luke Vildoze, Fakunda Kampaca, Nikole Ivanovića, Hasana Martina i Bena Bentila nije se moglo više. Nemanja Nedović i Filip Petrušev bili su u završnici vidno umorni, što su Blankosi iskoristili da nametnu svoj ritam i odnesu važan brejk za Madrid.

Izabrane vesti

Kompletna atmosfera u dvorani Aleksandar Nikolić bila je izuzetna i lepa slika obišla je košarkašku Evropu, a poseban utisak pune tribine ostavile su na Serhija Ljulja. As koji je u Beogradu i pred krcatim Pionirom igrao toliko puta tokom karijere, nije mogao da sakrije oduševljenje zbog načina na koji su pristalice Crvene zvezde bodrile svoje miljenike...

"Velika pobeda u ambijentu u kojem je uvek zadovoljstvo igrati. Sa koliko strasti ljudi u Srbiji doživljavaju košarku", poslao je Ljulj poruku koja je brzo obišla košarkašku Evropu.

Veliko poštovanje prema navijačima Crvene zvezde ukazao je i najbolji igrač utakmice - Edi Tavares.

"Uvek je zadovoljstvo igrati među jednim od najboljih navijača u Evropi. Poštovanje", napisao je čovek sa 17 poena, 12 skokova, četiri blokade i tri asistencije za indeks 35.

Real je sada izbio na prvo mesto zajedno sa Monako uz skor 12-6, dok je Crvena zvezda na 9-9 posle 18 kola. Blankosi već u četvrtak gostuju Albi u Berlinu, dok Crvena zvezda čeka Monako.


tagovi

KK Crvena zvezdaKK Real MadridEvroligaSerhio LjuljValter Tavares

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara