Milano povileneo - dogovoren i Džejms, 5.000.000 za tri godine

Vreme čitanja: 1min | sub. 28.04.18. | 10:30

Šta se to događa u Olimpiji?

Šta se događa sa Olimpijom iz Milana? Potpuno su povileneli ovih dana. Prvo vest da je transfer Nemanje Nedovića iz Unikahe gotova stvar, da ga čega milionski ugovor i potpis na tri godine, a odmah posle toga novinar španskog Gigantesa Čema de Lukas piše da je Olimpija dogovorila i Majka Džejmsa!

Košarkaš Panatinaikosa je juče igrao za Zelene u Madridu u četvrtfinalu Evrolige, a sada stiže vest da je već dogovorio prelazak u Olimpiju sledeće sezone i da i njega čeka ugovor na tri godine.

Izabrane vesti

Džejms bi u Milanu trebalo da zaradi preko 5.000.000 evra za taj period. Izgleda da je aktivirana još jedna bomba u Olimpiji.

Postoje različiti izveštaji koliki je budžet tima iz Milana, od 19.000.000 evra, pa do 27.000.000. Ipak, prošle sezone Milano je bio poslednji, a ove godine je završio na pretposlednjem mestu na tabeli Evrolige. Toliko o novcu.

Ove vesti doduše treba prihvatiti sa dozom rezerve zato što se trenutno rukovodstvo kluba sa severa Italije nije do sada posebno istaklo pametnim odlukama. Imaju A licencu, imaju veliki budžet, ali nikako da dođu rezultati.

U prvoj sezoni Evrolige po novom formatu sa Repešom bili su poslednji. Potom su na leto promenili skoro ceo tim, doveli skupe strance, ali na kraju to nije nimalo pomoglo.

Izgleda da je to do sistema. Onoga što Žalgiris ima, a Milano nema.

Foto: MN Press


tagovi

Armani Milano

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara