Detalj pred start utakmice u Zadru (©ABA LIGA – Zadar / Zvonko Kucelin)
Detalj pred start utakmice u Zadru (©ABA LIGA – Zadar / Zvonko Kucelin)

Novi skandal u Zadru: Navijači divljali, trener Jusup pogođen u glavu

Vreme čitanja: 1min | pet. 24.03.23. | 19:37

Na kraju su sudije tražile da se isprazni cela dvorana

Pre nepuna dva meseca navijači Zadra su u dvorani Krešimir Ćosić vređali košarkaše Borac Mozzarta Đorđa Gagića i Sava Lešića, na šta su takođe slali preteće poruke i uvrede na nacionalnoj osnovi, novi skandal je viđen u večerašnjoj utakmici sa Igokeom.

Novi skandal potresa regionalnu košarku. Nekoliko huligana je tokom prvog poluvremenu pravilo nered i čak se sukobilo sa redarima, zbog čega je utakmica prekinuta.

Izabrane vesti

Sudijska trojka na čelu sa Urošem Obrkneževićem zatražila je da izgrednik napusti dvoranu, što on nije želeo da učini. Nedugo zatim se uključio i trener Zadra Danijel Jusup koji je prišao tribini i zamolio da se situacija smiri, da bi nedugo zatim bio pogođen u glavu nepoznatim predmetom, nakon što je utakmica nastavljena. Haos je nastao kada je zatraženo da još jedan izgrednik bude uklonjen iz gledališta.

Arbitri su ponovo prekinule susret, zatim se i povukle sa parketa zahtvajući pražnjenje tribina. To je i učinjeneno, pa je oko hiljadu gledalaca moralo da izađe napolje.

Sve se dešavalo na tri minuta pre kraja druge četvrtine i pri vođstvu Igokee rezultatom 33:31. Utakmica je kasnije nastavljena...



tagovi

KK ZadarIgokeaABA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara