Otpisani Đentile na novom početku

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.10.18. | 15:23

Italijan potpisao

Italijanski košarkaš Alesandro Đentile od danas je i zvanično novi košarkaš španskog Estudijantesa, objavljeno je na klupskom sajtu.

Momak koji je sezonu počeo u kampu Hjuston Roketsa, gde nije uspeo da se izbori za ugovor, tako će pokušati da povrati ukaljani ugled i obezbedi sebi povratak u Evroligu. Đentile je sa popularnim Studentima iz Madrida potpisao ugovor do kraja sezone. Đentile je iza sebe ostavio sasvim solidnu sezonu u Virtusu iz Bolonje gde je prosečno beležio gotovo sedamnaest poena i šest skokova u proseku. Ipak, ugovor nije produžen zbog Đentileovog labilnog karaktera i nekih ispada iz prošlosti. 

Izabrane vesti

Podsetimo, otkako je otpušten iz Milana pre dve godine, Đentile ne uspeva da se snađe u košarkaškom svetu. Prvo je pokušao da se izbori za veću ulogu u Panatinaikosu, gde se zadržao samo tri meseca, nakon čega je otišao u Hapoel iz Jerusalima. Tamo je, ipak, odigrao samo osam utakmica u izraelskom prvenstvu i skupio četiri poena i dva skoka u proseku. Usledio je povratak u Italiju, gde je sa Bolonjom imao nekih zapaženih rola. Poželeo je letos da izvuče ugovor bar s Hjustonovom filijalom, ali je brzo otpisan. 

Foto: MN Press


tagovi

Alesandro ĐentileEstudijantes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara