Komentari na vest

Panteri posustali u završnici, Kamenjaš i Pavlićević vodili Studente do trijumfa u Železniku

L

Lavolla

pre 5 meseci

Trener fmp Stefanović je placao da igra u Partizanu, tako ce ustati upamcen, ne moze sve na silu i pare
p

pst

pre 5 meseci

Vidis ovo treba dokazati. Radi se o coveku koji je prosle sezone pokazao da je posvecen i da moze. Beson i Luis igraci bez karaktera centru nisam ni ime zapamtio. Pod hitno okrenuti postavu. Covek ima na klupi Saranovica, Matovica pa i Simovica koji grizu na terenu. Njemu je prioritet Asceric decko koji ne zna gde je. Ne igra se kosarka na strah. Moze ali alibi igra. Ili si il nisi. To isto vazi za Pavicevica. Imas ono izmedju nogu ili ne. Stepanovic nicim izazvano umislio da je zvezda. Trebalo je vratiti Popovica da igra. Uskokovica i Tomasevica koji kroz Borac preporucuju sebe Zvezdi.
А

АКИ

pre 5 meseci

Велика штета је што је ФМП у АБА 1 лиги.Тако заузима мјесто неком од Српских тимова.Чак и да неко од Српских тимова освоји АБА 2 неможе играти у АБА 1 .Ни за 100 год.ФМП неће развити ниједног играча.Толики број странаца у тиму који се зове развојни стварно нема смисла и годинама је тако.Уз странце ту су и неки испод просјечни играчи ако и има неки таленат он грије клупу.
J

Jtd

pre 5 meseci

Vrlo interesantan koncept za razvoj i razigravanje stranih igraca Stefanovicu nemoj da ponovis gresku v jovanovica i da tu ostanes predugo
T

Tuneki

pre 5 meseci

On ih licno trazi strance, pre njega gotovo da ih nikad nije bilo
p

pst

pre 5 meseci

Katastrofalno vodjenje tima. Neogranicena ovlascenja dva prosecna stranca u igri sramota trenera. Ovo podseca na status stranaca u Partizanu i unistavanje nekoliko veoma talentovanih momaka poput Zivanovica za koga tvrdim da je igracina za Americkog pleja. Asceric, Stepanovic ne znaju gde su a imaju obavezne minute.
T

Tuneki

pre 5 meseci

6 stranaca razvojni tim Bruka
g

gost iz proslosti

pre 5 meseci

Pogresna konstatacija da FMP ima bolji tim nego prosle godine. Nema ozbiljnog centra kao Izundu sto je bio niti igraca pribliznih kvaliteta Frejzera. Kad je njima Subotic najbolji igrac o kakvom kvalitetu da pricamo. Grcevita borba za opstanak.
Z

Zvezda le

pre 5 meseci

Ubio nas Lo pa sad kamenjas... Sferopulosu odlazi!!!