Nikola Đurišić (©ABA liga)
Nikola Đurišić (©ABA liga)

Posle Topića i Đurišić prijavljen za NBA draft

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.04.24. | 14:44

Potvrdio agent Miško Ražnatović

Dan posle utakmice karijere u kojoj je Cedeviti Olimpiji postigao 31 poen uz sedam podeljenih asistencija i pet uhvaćenih lopti, mladi košarakaš Mege, Nikola Đurišić prijavio se za ovogodišnji NBA draft koji će se održati 27. juna u Njujorku, objavio je njegov agent Miško Ražnatović preko društvenih mreža Tako je Srbija posle Nikole Topića. dobila drugog predstavnika na predstojećem izboru.

Đurišić se uz Topića smatra jednim od najtalentovanijih srpskih igrača. Ove sezone u jadranskom šampionatu prosečno beleži 15 poena, 2,8 skokova i 3,5 asistencija po utakmici, a pre Mege je nosio dres OKK Beograda. Posebno je procvetao povratkom svog imenjaka u Crvenu zvezdu i u poslednjih mesec dana igra fenomenalno kao lider ekipe iz naselja Braće Jerković.

Izabrane vesti

Ostaje da se vidi koliko će to uticati na poziciju sa koje bude bio izabran, mada slaba konkurencija na ovogodišnjem izboru mu daje šanse da to bude u prvom krugu. Svakako, ne u prvih pet mesta koja se predviđaju Topiću, ali da ima čemu da se nada to je fakat. Između ostalog, ne bi ga iskusni menadžerski vuk poput Miška Ražnatovića savetovao da se prijavi na draft da ne postoji indicija da bude visoko kotiran.



tagovi

Nikola ĐurišićKK MegaNBA draftMiško Ražnatović

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara