""
""

Prve prognoze za Rebića su obećavajuće

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.02.17. | 19:12

"Zagorac povraćao dva dana", kaže Dejan Milojević

Mega Leks je postao treći polufinalista Kupa Radivoja Koraća pošto je u četvrtfinalu savladao Dinamik s 84:57.

Dejan Milojević može da bude zadovoljan pobedom, ali ne i povredom Nikole Rebića.
"Ovo je prvi korak od tri koja treba da napravimo da bismo osvojili Kup. Štedeo sam koliko god sam mogao glavne igrače. Razlika u kvalitetu je evidentna. Dobro je da Rebić nije strašno povređen. Uplašio sam se kada sam video pad. Prve prognoze su obećavajuće, ali ćemo videti. Muti i Dinamiku želim sve najbolje u nastavku prvenstva", rekao je Milojević.

Izabrane vesti

Rade Zagorac nije igrao na ovoj utakmici.
"Povraćao je dva dana, dobio je neko trovanje. Malo je bolje, pokušavamo da ga osposobimo za sutra. Stalno mučimo muku sa bolestima i povredama".

Trener Dinamika Miroslav Muta Nikolić je istakao da je cilj Dinamika pravljenje igrača za budućnost.
"Uzeli smo igrače koji ne mogu da igraju u Zvezdi, Partizanu i Megi. Trudimo se da napravimo kvalitetan klub da bi naši mladi igrači mogli da igraju u prvom timu u KLS-u. Mega ima manje ime (u odnosu na najveće, prim. aut), ali je prava ekipa. Nismo imali šta da tražimo. Ovi igrači moraju da preleže dečje boginje. Biće tu igrača za tri-četiri godine. Treba da damo priliku mladim igračima da igraju. Čestitam Megi na zasluženoj pobedi", rekao je Nikolić.

Andreja Stevanović je ubacio 21 poen.
"Spremali smo se za ovu utakmicu veoma dobro. Znali smo da je Mega duži nis godina u većem rangu. Naš klub postoji nepune dve godine i napravio je do sada više od očekivanog. Nismo imali šta da izgubimo, ali smo želeli da pokažemo veći kvalitet nego što smo pokazali. Momci su nam pokazali kako se trči, imali su veću želju za pobedom", rekao je Stevanović.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaNikola RebićMega Leks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara