Rafalna paljba Serhija Rodrigeza pred Zvezdu – osam trojki

Vreme čitanja: 2min | ned. 15.11.20. | 19:41

Vladimir Micov solidan u pobedi Armanija nad Kantuom – 89:71

Imali su velikih problema sa virusom korona u redovima Olimpije iz Milana, pričao je o tome i nekadašnji reprezentativac naše zemlje Vladimir Micov. Međutim, Armani će u vrlo dobroj formi dočekati naredni evroligaški meč protiv Crvene zvezde.

Najbolji italijanski tim danas je lako slavio na gostovanju Kantuu (89:71) i zadržao oreol nepobedivosti u italijanskom prvenstvu. I pre ovog meča trener crveno-belih Saša Obradović je znao kakvom timu će srpski šampion uskoro ići u goste. Međutim, stratega crveno-belih sigurno će dodatno zabrinuti statistika sa večerašnjeg meča.

Izabrane vesti

Utakmica u Kantuu bila je poprište prave šuterske klinike španskog plejmejkera Serhija Rodrigeza. Populareni Ćaćo se igrao sa odbranom domaćina i imao jedan od najupečatljivijih učinaka u evropskoj košarci ove sezone. Za tri poena Rodrigez je šutirao neverovatnih 8/10. Sve poene Ćaćo je postigao izvan linije 6,75. Uz 24 poena imao je i četiri asistencije.

Prilično lako je Armani došao do trijumfa, mada je Kantu pružio dobar otpor. Posebno u prvom poluvremenu. Međutim, u trećem periodu gosti su zategli odbranu, dozvolili rivalu da postigne samo 14 poena. I tu je bio kraj svim nadanjima Kantua.

Posebno, pošto nije bilo rešenja za Serhija Rodrigeza. Za razliku od Serhija Rodrigeza, vrlo slabo šutersko veče imao je bivši bek Crvene zvezde Kevin Panter. On je postigao svega dva poena uz tri promašene trojkke.

Pored Rodrigeza zapažen je bio Hajns sa 14 poena i seddam skokova. Vladimir Micov je duel završio sa sedam poena i četiri asistencije.  



tagovi

Serhio Rodrigez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara