Simon i Žorić doneli sreću Partizanu i Zvezdi: Impresivno! Uživamo u vrhunskim utakmicama

Vreme čitanja: 2min | pet. 01.12.23. | 22:09

Krunoslav Simon pričao je za medije na meču Crvene zvezde i Efesa

Dva nekadašnja reprezentativca Hrvatske su ovih dana uživali u košarci u Beogradu. Krunoslav Simon i Luka Žorić su donesli sreću i Partizan Mozzart Betu i Crvenoj zvezdi. Pomenuti tandem je prvo gledao trijumf crno-belih protiv Panatinaikosa, a onda i pobedu Zvezde nad Efesom.

Izabrane vesti

"Spojio sam malo da iskoristim, igraju danas moji bivši saigrači iz Efesa. Dva dana sam ovde sa Žorom, da uživamo u vrhunskim utakmicama", rekao je Kurnoslav Simon

Atmosfera je nešto štoga je oduševilo na oba meča.

"Gledajte, to su impresivne dvorane, brojke, ljudi koji dolaze na utakmice. Žao mi je što ovo ne možemo da imamo u Zagrebu. Krivi tajming, ali uvek je u Beogradu uzavrela atmosfera, užitak je igrati, pa makar i u gostujućem dresu".

Pobede su pokazale da oba beogradska tima nastavljaju borbu za što bolje mesto na tabeli.

"Mislim da u oba tima dobrih stvari, ali i problema. To su ekipe koje nije lako uigrati u par utakmica, ali imaju kvalitet, vidim ih u borbi za plej-in, jer prvih 10 ide dalje. Sumnjam da imaju kvalitet za prva četiri. Pitanje je kako će se sezona odvijati. Biće interesantno. Sigurno je da imaju pravo da se nadaju da budu u prvih 10".

Osvrnuo se i na ABA ligu. Upitan je da li neko u regionu može da pobedi večite rivale?

"Vrlo teško. Pratim sve utakmice, sve kategorije. Velika je razlika u budžetima. Na jednu utakmicu, uvek će neko da kiksne. Dugoročno je jedan kroz jedan finale Zvezda - Partizan", dodao je Simon.


tagovi

KK Crvena zvezdaKrunoslav SimonKK Partizan

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara