""
""

Spisak Italije za Evrobasket: Mesina i zvanično precrtao Barnjanija i Đentilea

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.06.17. | 14:25

Tu su zato Galinari, Belineli, Datome...

U košarkaškim kuloarima šuškalo se već neko vreme, a danas je dobilo i potvrdu: selektor Italije Etore Mesina precrtao je Andreu Barnjanija i Alesandra Đentilea sa spiska putnika na Evrobasket!

Barnjani je “pao“ zbog toga što je van terena još od početka kalendarske 2017. godine. Serija povreda primorala je i Baskoniju da se krajem aprila rastane sa 31-godišnjim centrom, pa je negde bilo i logično da ga Masina ne povede na put.

Izabrane vesti

I dok Barnjani može da kuka na zlu sreću, Đentile može da krivi samo sebe. Problematično ponašanje i još problematičnije partije dovele ga do toga da je u samo jednoj sezoni promenio čak tri kluba: Armani Milano, Panatinaikos i Hapoel.

Iskusni Mesija - inače odlazeći selektor Azura - procenio je da bi Đentileovo pozivanje čak i na širi spisak bilo previše rizično, pa se okrenuo drugim igračima.

Svejedno će imati solidan tim na raspolaganju. Predvođen Danilom Galinarijem na trojci, a tu su još Marko Belineli, Luiđi Datome... Sve skupa 19 igrača, plus još pet na spisku rezervista...


tagovi

košarkaška reprezentacija ItalijeEvrobasket 2017Andrea BarnjaniAlesandro Đentile

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara