Foto: Star Sport
Foto: Star Sport

Trento dobio Metropolitan i dodatno zakuvao situaciju u Partizanovoj grupi

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.02.21. | 21:54

Sada je italijanski tim na skoru 2-2, dok je Levaloa na 3-1

Izgleda da se situacija u Partizanovoj grupi dodatno zakomplikovala. Naime, Trento je kao autsajder uspeo da dobije Metropolitan kod kuće sa 67:57 i da tako unese dodatno zabunu.

Delovalo je da francuski tim hita ka osvajanju prvog mesta u grupi, ali... Sada su različite kombinacije moguće. Mnogo će se više znati posle sutrašnjeg duela Partizana i Lokomotive.

Izabrane vesti

Sada je italijanski tim na skoru 2-2, dok je Levaloa na 3-1. Partizan i Lokomotiva imaju 1-2 i samim tim utakmicu manje.

Najzaslužniji za pobedu Trenta bio je Luk Mej sa 15 poena, a po 12 su dodali Džejkori Vilijams, Džeremi Morgan i Geri Braun. Metropolitan je imao samo dvojicu dvocifrenih igrača - Bastijan Pino je dao 11 koliko je ubacio i David Mišino.

Trento je na ovoj utakmici ubacio 9/20 za tri poena što je visokih 45% i tu treba tražiti razlog ovog trijumfa. Posle ubedljivog poraza italijanskog tima na gostovanju Partizanu mnogi su pomislili da će Trento biti džak za udaranje, ali... Nije to baš tako.

Da je Metropolitan slavio, Trento bi bio suštinski otpisan, a ovako će se italijanski sastav ravnopravno boriti za prolazak dalje. Mnoge opcije su i dalje u igri. Eventualni krugovi su takođe više nego mogući.

EVROKUP - GRUPA F

Utorak

Trento - Levaloa 67:57

/Mej 15 - Mišino 11/

Sreda

20.30: (2.30) Partizan - Lokomotiva (1,70)



tagovi

KK Trento

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara