(©MN Press)
(©MN Press)

U četvrtak počinje turnir u znak sećanja na Stevana Jelovca

Vreme čitanja: 2min | sre. 07.09.22. | 20:24

Utakmice će se igrati u Hali sportova Ranko Žeravica, a ulaz je slobodan

U znak sećanja na nekadašnjeg reprezentativca Srbije u četvrtak i petak biće održan Memorijalni turnir "Stevan Jelovac".

Košarkaš koji je 5. decembra 2021. godine preminuo u 32. godini od posledica moždanog udara, nekada je bio član Mege. Upravo je taj klub odlučio da organizuje nadmetanje koje će biti odigrano u njegovu čast.

Izabrane vesti

Pored Mege u Hali Sportova Ranko Žeravica igraće i FMP, SC Derby i Team Overtime koji prvi put ove godine nastupa u Evropi i koji je sastavljen Overtime Elite igrača koji imaju pravo izlaska na NBA Draft. Ulaz će biti slobodan.

Turnir će biti otvoren u četvrtak od 18.30 utakmicom Mega – Team Overtime. Generalni menadžer Mege Goran Ćakić pozvao je sve ljubitelje košarke da dođu u Halu sportova.

"Memorijalni turnir će biti prilika da na primeren način obeležimo sećanje na našeg bivšeg igrača i reprezentativca Srbije Stevana Jelovca koji nas je prerano napustio", rekao je Ćakić. "Na turniru će učestvovati četiri ekipe sa pregršt mladih i talentovanih igrača. Među njima će biti i Team Overtime koji ove godine po prvi put nastupa u Evropi i koji je sastavljen od velikog broja talenata, među njima su i igrači kojima se predviđa da će biti izabrani kao „lottery pick“ na NBA draftu 2023. Upravo za duel Mega MIS-a i Overtime tima vlada veliko interesovanje ne samo kod nas, već i u inostranstvu, gde su sve oči uprte u ovaj duel na kome će igrati neki budući NBA igrači. Ovim putem bih iskoristio priliku da pozovem sve ljubitelje košarke da dođu na Memorijalni turnir u Halu sportova Ranko Žeravica gde će, siguran sam, moći da uživaju u igri nekih budućih zvezda ne samo regionalne, već i svetske košarke".

RASPORED UTAKMICA

Četvrtak

18.30: Mega – Team Overtime

20:45: FMP – SC Derby

Petak

18.30: Utakmica za 3. mesto

20.45: Finale


tagovi

Stevan JelovacMega Mozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara