Komentari na vest

Vildozi ništa ne ide u Atini: Sada mu opljačkana kuća dok je igrao protiv Makabija

F

Free spin

pre 11 dana

Da li je neko uposte gledao juce kako je igrao, imao je 3 od 3 za 3 poena. Posle promasio jednu i presedeo na klupi. Decko igrao 5 minuta i dao 9 poena.
p

podesen

pre 11 dana

Stari recept,hoce gazda da ga otera,ovaj ima ugovor a onda mu salje batinase i razbijnike.
1

1100

pre 11 dana

U Atini je ovo normalna pojava...pljackaju i obican narod na isti nacin kao sto su i Vildozu...to su Gruzinske bande pljackasa...tako da bez teorija zavere...

jaka prica

pre 11 dana

slusao sam price kako se u Atini svasta doselilo puno albanaca pakistanaca azerbejdzanaca bukvalno svasta,Atina je totalno geto prica pa je sve moguce pa i to sto si rekao.
p

pekmez

pre 11 dana

bio drugar u Atini pre koju godinu, priča sve najgore o gradu
I

Immobile

pre 11 dana

Da odgovorim svima, pošto često posećujem Atinu i imam par prijatelja. Prelep grad, najlepši grad za život sigurno. To za gruzinske bande je 100% istina. Niko ne šalje nikakve pljačkaše i batinaše, takođe ima dosta migranata i Albanaca, jako puno Albanaca se doselilo u Atinu, a Grci ih nimalo ne vole. Mom prijatelju su takođe upali u stan na Glifadi, odneli jedan sat i par stvari i nekih 50 evra koje su našli. Grčka policjja upravo sumnja na gruzinske bande.
J

JsjshsjH

pre 12 dana

Mozda bi proigrao kad bi se vratio u Zvezdu, jer sad je u vezi sa srpskom odbojkasicom. Prosli put je pao u formi jer ga devojka sutnula ko kera :)
P

Prenaduvan preforsiran

pre 12 dana

Prosek od igraca ,on ne moze resiti mec .
A

AK10

pre 12 dana

Kako si se "profesionalno" ponašao prema klubu koji te vratio na košarkašku mapu u poslednja 3 meseca sezone nakon što si se dogovorio sa Panatom, tako ti se sad sve vraća.
I

Immobile

pre 11 dana

Velika istina, u Februaru je već sve dogovorio sa Panatom. Zato je i igrao na ivici, odnosno sa manje intenziteta svesno da se ne povredi, za razliku od Kampaca koji je bio jako profesionalan do kraja, iako ima vrći renome Vildoze i znao je da neće ostati u Crvenoj zvezdi.
D

Don Vito Corleone'

pre 12 dana

Ima da moli da se vrati u Zvezdu. Ali ne verujem da će ga hteti.
1

1980

pre 12 dana

Povratak u Zvezdu?! Što se mene tiče nikako. Više ga je bilo po žutoj štampi nego sportskoj.
r

rea

pre 12 dana

@1980, možda zato što je Čoviću stao na žulj? Teško bi njega PAO doveo u ekipu koja se sprema za osvajanje EL da je bilo baš tako ko što je Ćoki servirao.
1

1980

pre 11 dana

@rea Šta se desilo između Vildoze i Čovića?
1

1980

pre 12 dana

Dobar igrač ali promaja u glavi.