Reuters
Reuters

Zna li Meli nešto što ostali ne znaju: Favoriti u Evroligi? Pripazite na Panatinaikos i Zvezdu

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.09.23. | 14:28

Dugogodišnjem reprezentativcu Italije i igraču Milana dopadaju se potezi crveno-belih na košarkaškoj pijaci

Silne godine koje je proveo igrajući na vrhunskom nivou učinile su da se Nikolu Meliju prikači epitet "starog vuka" na evropskoj košarkaškoj mapi. Stekao je pozamašan kredibilitet zahvaljujući svim dostignućima u karijeri i sve je samo ne laik na temu igre pod obručima.

Baš iz tog razloga navijače Crvene zvezde mogu da ohrabre izjave prekaljenog 32-godišnjeg krilnog centra. U razgovoru za Gazeta delo Sport upitan je da iskaže mišljenje o tome ko će osvojiti Evroligu predstojeće sezone. Nikolo je izbegao direktan odgovor, ali je zagolicao maštu pristalica srpskog šampiona.

Izabrane vesti

"Evroliga je takmičenje za koje ne možete znati ko će ga osvojiti, ali mislim da bi trebalo pripaziti na Panatinaikos i Crvenu Zvezdu. Oni su sklopili izuzetne timove sa Slukasom i Huanćom (PAO) i Šabazom i Teodosićem (Zvezda). To su baš važni transferi", primećuje Meli.

Očigledno je da ima dosta poverenja prevashodno u igrače koji su pristigli baš iz Italije prethodnog leta u redove srpskog šampiona, pošto je s Nejpirom delio svlačionicu Mediolanum Foruma do pre par meseci, a Teodosić mu je s Virtusom bio direktan konkurent za trofeje na domaćem frontu.

Nedavno je sa svojom selekcijom okončao učešće na Mundobasketu na Filipinima u četvrtfinalu, a sada se nada dobroj sezoni sa Armanijem.

"Milan se rađa sa snažnim identitetom, u to nema dileme", odlučno će najbolji strelac finala Evrolige 2018. godine.

Nadasve interesantan odabir Melija. Izgleda da u klubu s Malog Kalemegdana vidi nešto što bukmejkeri ne prepoznaju, imajući u vidu da Zvezdi ne prognoziraju čak ni ulazak u plej-of.

Kvote za osvajača Evrolige pogledajte OVDE u odvojenom tekstu.


tagovi

KK Crvena zvezdaNikolo MeliEvroligaKK Panatinaikos

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara