©Starsport
©Starsport

Zvezda zna recept za Budućnost: Uz motivaciju i fokus do pobede

Vreme čitanja: 1min | sub. 04.11.23. | 17:19

Crveno-beli spremni za gostovanje jedinog neporaženog tima u ABA ligi

Košarkaši Crvene zvezde će posle poraza u večitom derbiju, susretom u okviru 6. kola ABA lige protiv Budućžnosti pokušati da se vrate na pobednički kolosek. Energiju iz pobede nad Bajernom iz Evrolige crveno-beli će probati da pretoče u trijumf i u regionalnoj ligi zakazan za sutra od 19 časova u Beogradskoj areni.

Izabrane vesti

"Igramo narednu utakmicu protiv jako dobrog tima. Za sada su neporaženi u ABA ligi i već ta činjenica pokazuje njihov kvalitet. Moramo da budemo fokusirani, da se držimo dogovora i plana tokom svih 40 minuta utakmice“, rekao je trener crveno-belih Janis Sferopulos.

Podgoričani su jedini tim u ABA ligi sa maksimalnim učinkom posle pet kola, što oslikava težinu zadatka, ali je Stefan Lazarević svestan kvaliteta domaćina.

"Vrlo važna utakmica za nas. Igramo protiv ekipe koja je lider na tabeli bez poraza su, igraju dobro i znamo da nas čeka težak posao. Pobeda protiv Bajerna znači mnogo, posebno na polju samopouzdanja, dobro treniramo i radimo dobro, polako se kompletiramo. Recept se zna, velika motivacija, fokus na utakmicu i rivala. Naravno, uz pridržavanje dogovora i plana iz svlačionice. Pozivam i naše navijače da dođu i pruže nam podršku u ovoj vrlo važnoj utakmici“, rekao je Lazarević.



tagovi

KK Crvena zvezdaBudućnost PodgoricaKK Budućnost PodgoricaJanis SferopulosStefan Lazarević

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara