Screenshot - Twitter/Sportklub
Screenshot - Twitter/Sportklub

Košarkaši Zvezde poslali poruku pred utakmicu sa Valensijom: Free Facu

Vreme čitanja: 2min | pet. 06.01.23. | 20:14

Crveno-beli izašli na parket Fontete u posebno dizajniranim majicama u znak podrške argentinskom plejmejkeru

Košarkaši Crvene zvezde od 20.30 igraju meč 17. kola Evrolige u dvorani Fonteta protiv Valensije. Pred početak susreta izašli su na zagrevanje izašli u majicama sa natpisom "Free Facu", a nosili su ih i tokom intoniranja himne Evrolige, u znak podrške saigraču Fakundu Kampacu.

Najnovije pojačanje Zvezde, argentinski reprezentativac Fakundo Kampaco, još nije debitovao u crveno-belom na evrosceni zbog zabrane registrovanja novih igrača i trenera koju je Evroliga izrekla klubu sa Malog Kalemegdana. Ona najpre privremeno postavljena prvog decembra, da bi odlukom Finansijskog panela produžena do 28. februara.

Izabrane vesti

Rešenje Evrolige da oštro kazni srpskog i regionalnog šampiona izazvalo je veliku buru, uprava Crvene zvezde je najavila i pravnu borbu da obori kaznu, ali i istakli da očekuju reakciju izvršnog direktora Maršala Glikaman, a igrači su pružili podršku Argentincu sa kojim su teren dosad delili samo u ABA ligi i pobedama protiv Borac Mozzarta i Splita.

"Sigruno da pričamo i da vidimo šta se sve dešava, pogotovu jer ga imamo na treningu i znamo koliko bi mogao da pomogne na utakmicama, posebno u Evroligi, ali na to ne možemo da utičemo, moramo da igramo sa igračima koje imamo i pokazali smo da možemo," pričao je Filip Petrušev pred odlazak u Španiju.

Crveno-beli na megdan ekipi Valensije izlaze značajno oslabljeni, pošto uz Kampaca trener Duška Ivanović ne može da računa ni na povređene Hasana Martina, Nikolu Ivanovića i Luku Vildozu.



tagovi

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara