Čijoj seriji će doći kraj?

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.11.18. | 09:23

Miriše na malo golova u Kazanju

Bars iz Kazanja, aktuelni šampion KHL-a, petardirao je Torpedo (5:1) u prošlom kolu upisavši šestu uzastopnu pobedu i približio se prvoplasiranom timu Istoka Avtomibilistu na samo četiri boda. Barsu predstoje još dva meča kod kuće (prvi danas kod kuće sa Lokomotivom), a onda sledi serija od tri uzastopna gostovanja. 

Ofanzivci Džastin Azevedo i Artjom Lukojanov briljirali su protiv Torpeda, dok je golman Emil Garipov odbranio 18 od 19 udaraca. Dobro su odigrali i Rob Klinkhamer i Vladimir Tkačev. Na listi povređenih uoči ove utakmice su golman Aleksander Šaričenkov, defanzivac Dmitrij Judin te ofanzivci Anton Lander i Fjodor Malihin.

Izabrane vesti

Sa druge strane, Lokomotiv iz Jaroslavlja je tukao Neftehimik nakon penala (4:3) i tako došao do treće uzastopne pobede, odnosno četvrte na pet poslednjih mečeva. Jaroslavlj nastavlja da se bori sa Jokeritom za treće mesto na Zapadu. Najzaslužniji za pobedu Lokomotiva protiv Neftehimika bili su Jakub Nakladal i Maksim Afanasjev te Andreј Loktionov, najbolji strelac tima. Golove u penal serijama postigli su Nikolaj Kovalenko i Stafan Kronval. Povređeni uoči ovog meča su defanzivac Rušan Rafikov i napadač Еgor Korškov.

Ako je verovati ruskim stručnjacima za hokej, ovde treba gađati keca. Bars ima jači tim i igra kod kuće, a uzimajući u obzir kvalitetne odbrane dva tima vredi probati i sa 0-4.

KHL

Petak

17.00: (2,15) Bars (3,85) Lokomotiv (2,80)
17.30: (1,80) Vitjaz (3,90) Slovan (3,70)

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock

Pogledajte novu emisiju „Tiket za vikend“....

 


tagovi

KHLhokej na ledu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara