Cloud9 otkazao učešće, menja ih SAW

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.04.24. | 14:28

Ostavši bez Denisa "electroNiC" Sharipova, Cloud9 je spao na četiri igrača samo par dana pre početka ESL Pro Lige, zbog čega su odlučili da istupe iz takmičenja.

ESL je objavio da se Cloud9 povukao iz nove sezone ESL Pro Lige, a kao zamena za njih pojaviće se portugalski tim SAW.

Ostavši bez Denisa "electroNiC" Sharipova koji je prešao u Virtus.pro, Cloud9 je spao na četiri igrača samo par dana pre početka ESL Pro Lige, zbog čega su odlučili da istupe iz takmičenja.

Izabrane vesti

Kao njihova zamena prvobitno je pozvan IEM Katowice 2024 šampion Team Spirit, koji je odbio učešće, nakon čega je sledeći u redu za poziv bio SAW koji je dao potvrdan odgovor.

SAW se trenutno nalazi na 16. mestu HLTV rang liste, a u top 20 se probio nakon odličnog rezultata na PGL Copenhagen Majoru i uspeha na BLAST Premier Spring Showdown gde su izborili plasman na BLAST Spring Final.

Zbog toga što se izmena desila manje od deset dana pre početka turnira timovi će zadržati iste pozicije i neće biti izvršeno novo izvlačenje parova, što znači da će se SAW u prvom kolu sastati sa 3DMAX. Ukoliko pobede, čeka će ih bolji iz duela Virtus.pro - Fnatic. 

ESL Pro Liga je na programu od 23. aprila do 12. maja, kada ćemo dobiti šampiona 19. sezone takmičenja.



tagovi

esporte-sportsE-SPORTS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara