Bogdan Radivojević (©Reuters)
Bogdan Radivojević (©Reuters)

Danska prvi favorit za krunu, kvota na Orlove 50,0

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.12.21. | 06:46

Mozzart izbacio kvote za Evropsko prvenstvo u rukometu narednog meseca u Mađarskoj i Slovačkoj

Tri boda u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo protiv supersile Francuske, olimpijskog šampiona iz Tokija ove godine, ulivaju optimizam da rukometaši Srbije mogu da zablistaju na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj i Slovačkoj sredinom narednog meseca.

Izabranici Tonija Đerone se nalaze u "grupi smrti“ u Segedinu sa Francuskom, Hrvatskom i Ukrajinom. Mesta za drugu fazu u Budimpešti ima samo za dve najbolje. Kladionica Mozzart izbacila je kvote za šampiona Evrope. "Mrtva“ trka između finalista Olimpijskih igara ove godine, Francuske i Danske. Skandinavci su blagi favorit sa kvotom 4,00. Odmah iza njih slede Galski petlovi – 4,20.

Izabrane vesti

U drugom ešalonu su Španci, dvostruki uzastopni prvaci Starog kontinenta i Norvežani, predvođeni asom Kila Sanderom Sagosenom, sa kvotama od 5,00, odnosno 5,50.

Švedska je peti favorit, domaćin Mađarska šesti, a Hrvatska tek sedma (15,00). Ako se kladite na Srbiju kvota je više nego primamljiva 50,0. Orlovi su na 10. mestu, zajedno sa Portugalijom.

Bukmejkeri slabije šanse daju Rusiji, Poljskoj, Islandu, Belorusiji, Makedoniji, BiH, Crnoj Gori, Austriji, Češkoj, Holandiji, Slovačkoj, Ukrajini i Litvaniji.

Pogledajte sve kvote za šampiona Evropskog prvenstva za rukometaše.

-----------------------------------------------

Odigraj tiket kao i svakog dana i osvoji Porše Makan

SVAKI TIKET JE ULAZNICA U ARENU

Mozzart Gladijator je takmičenje sa pravilima takvim da u njemu svi učestvuju. Visina uplate ne igra presudnu ulogu, kao ni to da li je tiket dobitan ili ne. Tvoje je samo da svakog dana odigraš tiket, jer je svaki ulaznica u arenu.

-------------------------------------------------



tagovi

EHFEP rukometEvropsko prvenstvo u rukometu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara